Scudo Sports

scott sub 20 mi scott sub 10 mu ?

cengiz bey cevapınız için tesekkürler açıkçası fx3 ile sub 40 arasında gidiyorum sub tasarım olarak daha cezbedici geliyor lakin sub flat bar biraz eğilerek bir sürüş tarzı sunuyor siz açılarından eğik şürüs pozisyonundan dolayı bir sıkıntınız oldumu?(sırt bel omuz ağrıları şürüs esnasında rahatsızlık gibi ) tesekkürler

Scudo
@Gökhan Toros

Zaten öyle yapıcam net üzerinde değil gidip görüp deneyip alıcam teşekkürler yorumların için :in:

@CENGİZ.ÖKSÜZ

Eksilere baktığımız zaman sportster p1 alırsak sorun kalmıycak gibi v fren bisiklete zaten binmem artık mazgal olayıda şu an 1,75 yol lastiği kullanıyorum mazgal olayına alıştım o yüzden bozuk yol ve kaldırımlardan inme vs içinde amortisör var zaten geriye bi problem kalmadı o zaman ? :)

Bu arada v fren takla attırmaz yada taklayı attıran frenin şekli değildir hızlı giderken ön freni sıkarsak frende iyi tutuyosa o şekilde takla atılabilir.O konuda disk ler daha tehlikeli aslında frenler çok iyi tuttuğu için hızlı giderken bir anda sert fren yaptığınızda bisiklet olduğu yere çakılıp siz üzerinden uçabilirsiniz ama zamanla alışıyo insan yavaş sıkmak gerek frenleri hem lastiğin ömrü açısından hemde bisiklet üzerinde kalabilmek için ;)

Hepsinden vazgeçtim, 2010 scott sub 10 alıcam.Erdoğanlarda gördüm, renkleri, görüntüsü gayet güzel.Test edip almayı düşünüyorum.Shimano alfine la ilgili de bi inceleme yazısı yazarım foruma, teşekkürler yardımlarınız için.
Ha bu arada varsa alfine kullanan tecrübelerini paylaşırsa seviniriz?

@Kerim KOÇAK

biskleti alan konuyu neden devam ettirmiyor.
tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.

@MUSTAFA AKTAŞ

:) Bisikleti henüz almadım çünkü kendi bisikletimde bi kaç değişiklik yapıp öyle satmayı düşünüyorum o yüzden konu bu şekilde kaldı halen mtb kullanıyorum yani :in:

(link)

bu scott sub 20 model bisikletteki shimano deore aklıma takıldı. sizce bisikletteki bu komponent güçlü mü? mesela binlerce kilometreyi aşacak derecede güçlü bir vites donanımına sahip mi? jantları göbekleri sağlam mı?

ben sram sistem kullanıyorum ve bu bisikleti de almayı düşünüyorum. sizce bu bisikleti alıp vites sistemini sram'a çevirmeyi düşüneyim mi yoksa aynı mı kalsın? ne yapmalıyım bir çare.:)

@bahadır76

Kalite olarak shimano nun sram den daha kaliteli olduğunu düşünüyorum bu bisikleti alıp sorunsuz istediğiniz tura çıkabilirsiniz benim mtb bisikletimde full deore set var slick lastikler taktım tur bisikleti gibi kullanıyorum shimano deore de hiç bir problem çıkmaz gözünüz kapalı alabilirsiniz ki yurt dışından bisikletle gelen bi kaç kişinin bırakın deore u alivio ve shimano nun seri dışı donanımlarıyla dünya turu yaptıklarına şahit oldum

• Beğen
Tepkiler: bahadır76
Hayırlısıyla bugün bir tane 2010 Sub 20 satın aldım.
Yarın elime geçecek... :D

Mevcut 2008 Giant XTC 2'den sonra farklı bir deneyim olacak benim için.
Şehir içinde, asfalt zeminde çok daha zevkli ve hızlı sürüşler yapacağımı düşünerek sabırsızlanıyorum. :)

Fotoğraflarını ve tecrübelerimi bu başlık altında paylaşmaya çalışırım. :in:

Herkese iyi forumlar dilerim...

@Tamer Çetiner

Keşke sub 10 alsaydınız erdoğanlarda indirime girdi kaçırılmıycak fiyata alfine dan sonra sıradan vites sistemi çok kötü geliyo çok

Geri