Scudo Sports

Scott Sportster 20 Men ???

Tepki
72
Scott Sportster 20 Men almayı planlıyorum. Kullanan arkadaş varmıdır ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Scudo
Sanırım sizde benim gibi şehir-tur bisikleti almayı düşünüyorsunuz. Bende baya araştırdım hatta yolda Sub 10 kullanan birisiyle konuştum ve Sportster ile karşılaştırmasını istedim. Eğer şehirde kullanacaksanız süspansiyonlu bir model almanız pek kullanışlı değil. Eğer araziye girmeyi düşünüyorsanız da Sportster modellerinin lastikleri buna pek uygun kalınlıkta değil. Kısacası Sub modellerine bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: murat dönmez
MTB den sıkıldım biraz :) Arazide kullanırım diye almıştım ama asfalttan çıktığım yok. Şehir bisikleti düşünüyorum. En çok zorlayacak yer Belgrad olur (oda ne kadar olursa ).

Merhaba,
Bende Scott Sportster 30 var. Sizin almayı planladığınız bisikletin bir alt modeli galiba. Ben çok memnunum. Kilitlenebilir maşa çok işe yarıyor ayrıca toprak yollara da giriyorum. Ancak bisikletin ergonomisi, akışı mükemmel. Kesinlikle memnun kalırsınız. Bir de kadronun kendine ait bir estetiği var ki sizi bir süre sonra kendisine bağlıyor. Düşünmeyin derim.
İyi günler dilerim

• Beğen
@murat dönmez

Hayırlı olsun şimdiden. Ne kadar fiyat biçtiler öğrenebilirmiyim?

arkadaşım kesinlikle sportsteri al ve arkana bile bakma.bende portster p1 var sizin almayı düşündüğünüzün bir üst modeli.arkadaşlar ne kadar süspansiyon gereksiz desede gerekli olup almayacağını uzun turlarda çok iyi anlarsınız.

• Beğen
sportster 20 yi bugün aldım. 1890 TL. 12 den beri biniyorum, yeni eve girdim :)

Süspansiyon bencede gerekli ve kitlenebilmesi bisikletin artısı. Bugünkü deneyimimden sonra şunu söyleyebilirim ki "bisiklet çok iyi".

@murat dönmez

Güle güle kullanın. Ben de bisikletimden inanılmaz keyif alıyorum, şehir magandalarına rağmen.

@bakırkadro

teşekkürler.
sizede geçmiş olsun, magandalara rağmen pedallamaya devam ...

Geri