Scudo Sports

Scott LTD Windstopper ceketi nasıl bilirsiniz?

MuratHan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.209
Bisiklet
Scott
Ceketi gün içinde almayı düşünüyorum. Yurt dışında uygun sayılabilecek bir fiyata buldum. Scott'ın giyim ürünlerini özellikle ceket tarzı bu tür ürünlerini kullanan arkadaşlardan olumlu ya da olumsuz izlenimlerini almak isterim. Ceket aşağıda linkini verdiğim sitedekinin aynısı.

(link)

Scudo
Koca forumda scott gibi bir markanın tekstil ürünlerini kullanıp olumlu olumsuz izlenimlerini yazabilecek kimsenin olmaması gerçeten ilginç. Ürünü aldım. Konu silinebilir.

yaklaşık 6 ay boyunca santini nin windstopper ceketini kullanmıştım scott değildi ama hemen hemen hepsi aynı kullanım amaçlı üretilmiştir, görsel olarak on numaraydı fakat aşırı sıcak tutuyor bu ceketler içime bir şey giymediğim halde bisikletle hafif bir yokuş çıktığım zaman deli gibi terletiyodu sonrasında ise sadece okula giderken mont niyetine giymiştim vücuda iyi oturuyor estetik bir görünüm kazandırıyor tek eksi yönü söylediğim gibi fazla terletiyor

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Scott'un Authentic Windbreaker'ini kullanıyorum. Muhteşem bir şey. İkisini ücret olarak da kıyaslarsan senin alacağın iki kere muhteşemdir.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Geri