Merhabalar. Bisiklet sporunu bırakma kararı aldığım için elimdeki malzemeleri satışa çıkarmak istedim. Bunlar sırasıyla;
1- Scott RC Pro Jersey (M beden) --- 9 ay kadar kullanıldı. Bahar aylarında giyilebilecek bir formadır. İçinize kısa kollu forma giyerek kışın da kullanabilirsiniz. (Ben o şekilde kullandım)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Sıfırının indirimli fiyatı: (link)
Benim fiyatım: 100 lira
2- Scott RC Pro Winter Tight (S beden) --- 6 ay kadar kullanıldı. Tayt windstopper olup kışlık kullanım içindir. Pedin dış kısmında kullanımdan dolayı aşınma vardır; fotoğrafta göreceksiniz.
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Benim fiyatım: 150 lira
3- Discovery Team Jersey (S beden) + Bibshort (S beden) --- 5-6 defa kullanıldı, sıfır gibidir.
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Alış fiyatım: 85 lira
Benim fiyatım: 60 lira
4- Limar Pro 104 Racing Kask (M beden 53-56cm) --- Piyasada bulunan en hafif kasklardan biridir (180gr.) Ölçüsü ayarlanabilir. 9 ay kadar kullanılmıştır. Darbe almadı, gayet temizdir.
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Sıfırının fiyatı 150-200 lira arasında değişiyor.
Benim fiyatım:100 lira
5- Sidi RC-1 Yazlık Eldiven --- Elinizin elciklerden kaymasını engeller. Aynı zamanda jellidir. 1 sene kadar kullanıldı. Yıkanmadan dolayı kumaşında çok hafif pupçuklanma vardır; fotoğrafta göreceksiniz.
(link) (link)
Sıfırının fiyatı: (link)
Benim fiyatım: 25 lira
6- Sidi Tekno Kışlık Eldiven --- Windstopper özelliklidir. Elinizin elciklerden kaymasını engeller. Aynı zamanda jellidir. 10 defa kadar kullanıldı. Sıfır ayarındadır.
(link) (link)
Benim fiyatım: 55 lira
Ürünler İstanbul içi elden teslim edilecektir.
İletişim: 0554 228 28 89 veya SayinMert@windowslive.com
1- Scott RC Pro Jersey (M beden) --- 9 ay kadar kullanıldı. Bahar aylarında giyilebilecek bir formadır. İçinize kısa kollu forma giyerek kışın da kullanabilirsiniz. (Ben o şekilde kullandım)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Benim fiyatım: 100 lira
2- Scott RC Pro Winter Tight (S beden) --- 6 ay kadar kullanıldı. Tayt windstopper olup kışlık kullanım içindir. Pedin dış kısmında kullanımdan dolayı aşınma vardır; fotoğrafta göreceksiniz.
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Benim fiyatım: 150 lira
3- Discovery Team Jersey (S beden) + Bibshort (S beden) --- 5-6 defa kullanıldı, sıfır gibidir.
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Alış fiyatım: 85 lira
Benim fiyatım: 60 lira
4- Limar Pro 104 Racing Kask (M beden 53-56cm) --- Piyasada bulunan en hafif kasklardan biridir (180gr.) Ölçüsü ayarlanabilir. 9 ay kadar kullanılmıştır. Darbe almadı, gayet temizdir.
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
Sıfırının fiyatı 150-200 lira arasında değişiyor.
Benim fiyatım:100 lira
5- Sidi RC-1 Yazlık Eldiven --- Elinizin elciklerden kaymasını engeller. Aynı zamanda jellidir. 1 sene kadar kullanıldı. Yıkanmadan dolayı kumaşında çok hafif pupçuklanma vardır; fotoğrafta göreceksiniz.
(link) (link)
Benim fiyatım: 25 lira
6- Sidi Tekno Kışlık Eldiven --- Windstopper özelliklidir. Elinizin elciklerden kaymasını engeller. Aynı zamanda jellidir. 10 defa kadar kullanıldı. Sıfır ayarındadır.
(link) (link)
Benim fiyatım: 55 lira
Ürünler İstanbul içi elden teslim edilecektir.
İletişim: 0554 228 28 89 veya SayinMert@windowslive.com