Scudo Sports

Scott Aspect Azerbaycan Bakü'de 330 dolara kampanya fiyatı ne dersiniz?

kafkas

Üye
Tepki
67
Bisiklet
Scott
Arkadaşlar evimin tam karşısında bir bisiklet mağazasında kış sezonu indirimi başladı Scott Acpect bisiklet 470 dolardan 320 dolara indi zaten biri bisiklet alma düşüncem vardı Mosso'dan 700 tl civarı bir bisiklet almayı düşünüyordum ama Türkiye'de hem de temmuz ayında. Ayağıma iyi bir fırsat geldi sizin de düşüncelerinizi alayım dedim. Hem mart nisan mayıs ayında Bakü'de bisikletsiz kalmamış olacağım. Ne dersiniz ?

Scudo
Donanimini da yazarsaniz yardımcı olabiliriz. Ha 21 vites bile olsa Scoot Kadro kalitesi adına her türlü alınır o ayrı :)

Bende azerbaycan baküdeyim burada manat dolar karşısında değer kaybetti, o yüzden mevcut stoktaki ürünlere zam yapılmadı, fiyatlar türkiyedeki fiyatlara göre çok daha uygun

valla dun tesaduen bir bakayim dedim aslinda baska bir is icin cikmistim disariya dukkan da zaten kapaniyordu detayli bakamadim bakabildigim kadariyla
scott aspect 650 yaziyordu sonra gittim netten baktim 640 flan var tam uygununu bulamadim
21 vites
kadro L
bOy olaraK da 26
vites sistemi zaten shimano Turk lirasina gore 800 tl yapiyor
yazin da bedavaya kargo getirecek sekle koyarim dedI adam

netten buldugum ozellikler bunlar Turk sitelerinda fazla bulamadim belki de belli ulkelere satilan urun olabilir mi ?
bilen arkadaslar varsa degerlendiriRse sevinirim.

The SCOTT Aspect 650 is a mountain hardtail that is designed to be light, efficient and reasonably priced. Featuring a lockout mechanism for the fork, disc brakes and Syncros components, this is the perfect bike for the novice or budget conscious mountain biker. Available in 26" wheel size.
SPECS
Frame:Aspect 600 series / Alloy 6061 / Performance geometry
Travel:100mm
Fork:Suntour XCM-HLO / Lockout, 100mm travel
Headset:FSA
Rear Derailleur:Shimano Altus RD-M370 / 24 Speed
Front Derailleur:Shimano FD-M190 / 34.9mm
Shifters:Shimano SL-M310-8R / R-fire plus
Brake Levers::Tektro SCH-F15
Brakes:Tektro SCH-F15 hydr. Disc / 160F/160Rmm Rotor
Crankset:Shimano FC-M171 / 42x34x22 w/CG
BB-Set:Chian-Haur / CH-52 - B
Handlebar:Syncros M3.0 FT / 680mm, black, 31,8mm / 12mm rise 9°
H'stem:Syncros M3.0 / HL-D507A
Pedals:Wellgo M-141SDU
Seatpost:Syncros M3.0, 31.6mm
Seat:Aspect VL1423
Hub (Front):Formula DC-19FQR disc
Hub (Rear):Formula DC-25RQR disc
Chain:KMC Z-7
Cassette:Shimano CS-HG31-8I / 11-32 T
Spokes:14 G, stainless, black
Rims:Alex ACE24 / 32H, D-Wall, black
Tires:Kenda Slant 6 / 26 × 2.1 / 30TPI
Weights in KG:14.00kg
Weights in LBS:30.86lbs

@O.IŞIK
TL ile 800 TL yapiyorsa, boyunuza uyuyorsa, SCOTT Aspect kadro, Alexrims jantlar, HD frenler ile kacirmayin bence!
Bir sure kullanirsiniz, ufak ufak istediginiz yukseltmeleri yaparsiniz. Kadro guzel sonucta ;)

Aynisini 2015 model olarak 1600 TL kusurdan veriyorlar burda :p

(link)

şu an oldukça memnunu, iyi bir fırsattı değerlendirdik çok şükür, herkese tavsiyesi için teşekkürler.

Geri