Scudo Sports

Schwalbe Marathon 26 x 2.00/1.5

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Merhaba. Günlük 100km'nin üzerindeki turlar için mtb'me Schwalbe Marathon'lardan bakıyorum birkaç gündür. eBay'de 2.0 olanı 30$(ücretsiz kargo) 1.5 olanlar daha pahalı nedense.

(link)

Merek ettiklerim 2.0'la 1.5 arasında ne kadar fark olacağı ve şuan kullandığım smart sam 2.1'e göre virajlarda ne kadar performans kaybı yaşayacağım. Kayıp düşme durumlarından çok korkuyorum :)

Mevcut lastiklerimle ortalama 25km/h hızla sürüyorum sorunsuz. Bunlarla ne kadar hız artışı olur ?

Scudo
Birşey olmaz 1,50 al ben kullandım virajlarda performans kaybı yaşamadım desen ki benim gibi hibrit bisiklete geçtim 28 jant o zaman ani virajlarda dikkat et derim. Sorun yok yani. Yaşnız şu var 2 ye göre az bir şey konfor kaybın olur buna paralel de performans artışın olur. Hız konusuna gelince de 2ye göre 1.50 ile yine 25-30 ile gidersin yoluna göre ancak 1.50 de direnç 2ye göre daha az olduğu için az birşey daha performans artışı oluyor fakat bir 28 jant gibi değil tabi

Tur için alıyorsan kesinlikle 1.50 almalısın.Fakat günlük kullanımda hafif arazi patika tarzı yerlerede gireceksen 2.0 öneririm.Bu sitede fiyatlar daha uygun.1.50 olanı daha pahalı değil ayrıca :)

(link)

Geri