Scudo Sports

Schwalbe Jimmy

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
Arkadaşlar Amoeba Hussar kullanıcısıyım, şimdiye dek şehir içi uzun-kısa turlarda orijinal üzerindeki Schwalbe Jimmy lerle kullandım, çok hız merakım olmadığı için asfalttaki performansından da şikayetçi değilim, orta uzunluktaki yollara da bununla çıkılabilir mi, sağlam bir tercih midir? Kısıtlı bütçe ile bir de daha sağlam bir lastik araştırmasına girmek istermiyorum ama bu lastikler için ne dersiniz? Teşekkürler :)

Scudo
tamamen kendi tecrübeme dayanarak yazıyorum;

çamur veya yumuşak kum lastiği olduğu için, ayrık ve iri dişli, titreşim yapıyor ki 40-50+ km mesafede rahatsızlık yaratıyor gibi. ıslak asfaltta yol tutuşu yok denebilecek kadar azalıyor. kuru yollarda tura çıkacaksanız 1.15 cst traveller, yağmur ihtimali varsa; yağmur kanallı ve min. 1.50lik bir şehir lastiği öneririm, rubena'lar biraz ağır olmalarının yanı sıra patlamaya karşı APS diye bir sistemleri var. üstelik uzun ömürlüler. bahsettiğim lastiklarin fiyatarı göreceli olarak makul düzeylerde

Tercih ettiğiniz lastik arazi lastiği asfalt yolda eriyip gider ve sizin yorulmanıza neden olur....Eger genelde asfalt yolda kullanacaksanız daha düz dişsiz lastik seçmelisiniz.....

Ben jimmy'leri 5000 km kullandım. Bisikletle geldiği gibi. %90 asfalt üzerinde sürdüm. Gayet sağlam lastikler ama 875 gr gibi bir ağırlıkları var. 2500 km'den sonra arka lastiği öne, ön lastiği arkaya taktım, sonra ikisi de semi-slick oldu. Artık emekliye ayırdım, yeter :D

Evet sağlam fakat asfaltta slik lastiğe dönüyor ondan dolayı asfaltta sürülcekse slik alınması mantıklı...

Geri