Mythshaman
Daimi Üye
- Tepki
- 494
- İsim
- Bora KARA
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Lastik/Jant Parça Tipi
- Dış Lastik
- Lastik/Jant Boyu
- 28 inch
- Marka
- Schwalbe
- Model
- Delta Cruiser Plus Green
- Bulunduğu Şehir
- Manisa
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 700
- Kullanım Süresi
- Hiç kullanılmamış
- Durumu
- Sıfır
- İletişim
- 0544 446 42 96
Yeni aldığım 2023 model Carraro şehir bisikletimden az önce söktüğüm sifir takim lastiktir. K guard denilen yesil renkli yuksek seviye korumalidir 700x38 ölçüsündedir. Takım halindedir.
Bisikleti bugun teslim aldım, İzmirden eve arabamla getirdim asfta değmeden söktüm üzerinden, ince lastik ile kullanamiyorum. Daha kalın bir Schwalbe modeli aldim. Kesinlikle bir kez olsa dahi asfalta değmemiştir magazada ne ise bende de odur.
Yesil korumalı en uygun fiyat 500 tl tanesi internette, ben takimina 700 tl istiyorum. Kargo derseniz en az 100 tl odersiniz cok anlami kalmaz. Manisa Merkez yada İzmir Konaktan elden teslim edilebilir. İzmire Cumartesi gunu gelecegim. Hem lastikleri gorur bakar oyle alirsiniz.
Bisikleti bugun teslim aldım, İzmirden eve arabamla getirdim asfta değmeden söktüm üzerinden, ince lastik ile kullanamiyorum. Daha kalın bir Schwalbe modeli aldim. Kesinlikle bir kez olsa dahi asfalta değmemiştir magazada ne ise bende de odur.
Yesil korumalı en uygun fiyat 500 tl tanesi internette, ben takimina 700 tl istiyorum. Kargo derseniz en az 100 tl odersiniz cok anlami kalmaz. Manisa Merkez yada İzmir Konaktan elden teslim edilebilir. İzmire Cumartesi gunu gelecegim. Hem lastikleri gorur bakar oyle alirsiniz.