Mevlut Furkan
Üye
- Tepki
- 4
Arkadaşlar merhaba,
Bisikletimi genelde asfalt yolda kullanmama rağmen zaman zaman hafif arazi koşullarında kullandığım oluyor. onun haricindede hoplayıp zıplama olayından vazgeçemedim
Her ne kadar yol lastikleri şehir kullanımında daha az yorsada ince lastiklerin bana göre olmadığına karar verdim. Yakın zamanda lastiklerimi yenilemeyi düşünüyorum. açılan konuları elimden geldiğince takip ettim fakat bi yerde takıldım kaldım. Daha önce schwalbe nin black jack 26x2,1 ini kullanıyordum. Lastikleri yeterli miktarda şişirdikten sonra asfaltta fazla bi sıkıntı yaşamamıştım. Şuanki koşullardada param bu lastiklere yetiyor. Fakat çok fazla lastik tecrübem olmadığı için sorma ihtiyacı duydum Maxxisin Crossmark lastikleri de benim kriterlerime uyuyor. iki lastiğide kullanan aralarındaki farkı bilen arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak isterim. yolda akıcılık olarak hangi lastik daha yararlı olacaktır. yol tutuşları ve ıslak zemin performansları nasıldır? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürlerimi sunarım
İyi forumlar :rolleyes:
Bisikletimi genelde asfalt yolda kullanmama rağmen zaman zaman hafif arazi koşullarında kullandığım oluyor. onun haricindede hoplayıp zıplama olayından vazgeçemedim
İyi forumlar :rolleyes: