Scudo Sports

satılık ikinci el trek4500(2007)

engnsokmen

Üye
Tepki
0
bisiklet 0 gibidir studyo kurcagım için satıyorum 4-5 kere çıktm 1 buçuk ay once aldım ilgilenenler sober_one1234@hotmail.com msn adresim veya 05354939121 den ulaşabilir fiyat olarak 950 ytl civarı düşünüyorum ilgilenenler eklesin arkdşlar...

(link)

Scudo
resim koymazsan kise ilgilenmez
ayrıca ikince el kuralları geregi ekleme azım

Bir tane resim var! görmek açısından yeterli ama bide üstündeki ekipmaları detaylı yazarsan seviniriz.

evet resim var ama çok net degil hiç nerdeyse gözükmüor trek yazısı bile:S

ekipmanlar derken hiç oyannmadı orjinal ekipmanlar km saati ,led white far,suluk var onlarda hediyem zaten kadro boyu 16 artı dier ozellikler şunlardır :Renk
Siyah-Kırmızı
Gidon
Bontrager Crowbar Sport
Sele
Bontrager Select ATB
Fren
Tektro
Vites
Shimano Deore 27V
Pedal
Alloy Platform Wellgo
Lastik
Bontrager Jones ACX
Jant
Bontrager Camino
Amortisör
RockShox Judy J1 W/Preload(80mm)
Kadro
Alpha Super Light Aluminum

aga aldıım yerin internet sitesndeki açklamadn direk copy paste yaptm eer yanlşsa sole düzeltim pek anlamıorm donanımdan

ekipmanlar derken hiç oyannmadı orjinal ekipmanlar km saati ,led white far,suluk var onlarda hediyem zaten kadro boyu 16 artı dier ozellikler şunlardır :Renk
Siyah-Kırmızı
Gidon
Bontrager Crowbar Sport
Sele
Bontrager Select ATB
Fren
Tektro
Vites
Shimano Deore 27V
Pedal
Alloy Platform Wellgo
Lastik
Bontrager Jones ACX
Jant
Bontrager Camino
Amortisör
rock shox dart 2(two)
Kadro
Alpha Super Light Aluminum

üstündeki ekipman oldukça güzel bisiklete ilk başlayan için fazla bile bu bisiklet ama, bi üst seviyeye geçicek olan birisi içinde yüksek fiyat. Bilmem belki yanılıyo veya yanlış düşünüyo olabilirim ama bu benim düşüncem;)

bisikletin fiyatı 1280 ytl ben 950 ytlye çektm ve bisiklet ciddi sıfır gibi isteyene istanbul içinde getrip gosterebilirim gerçekten stüdyo kurmayacak olsam baya uzun süre kullanmayı düşünüyordum yani bisikletin edecegi fiyat aslnda 1000 ytl falan en kotu ihtimal

Geri