Scudo Sports

Sara krizi geçiren seyirciyi joplayan yaratık hakkında

Emre Akcan

Forum Bağımlısı
Tepki
340
Bisiklet
Scott
tribünde bir seyirci sara krizi geçiriyor. bir şey (artık şey diyorum böylelerine polis denmez kanımca) seyirciyi jopluyor. umarım ben yanılıyorumdur. türkiye olarak nereye gidiyoruz ? bunu bir tartışmalıyız bence.
bazen görüyorum haberlerde polislerle övünüyorlar o polisler bu polisler mi ?

not : videonun yorumlarında seyircinin rol yaptığını söylüyorlar bütün olayı gören izleyen varsa en çok onun yorumunu bekliyorum.

Scudo
Şu polisle tanışıklıkları olduğunu düşündüğüm polistir...

Kendisine "Sakin ol şampiyon" demek istiyorum...

arkadaşlar ben edirnede okuyorum gitmedim maça ama arkadaşlarım o grubun içindeydi ve olaylar yaklaşık 1 aydır böyle polis set çekiyo hakemler yüzünden sahayla taraftarlar arasına hatta hakem gidip taraftarla tartışıyo ve bu hafta da en sonunda polis girdi devreye resmen vahşet eleman birşeyde dememiş birisi hakeme bağırmış poliste uzerine yurumuş olanlar bunlar ...

[video=youtube_share;q9Yfclo-j-k]http://youtu.be/q9Yfclo-j-k[/video]

A.C.A.B. Ulan. Nasıl bir yaratıksın hayvan herif. Ceza bekliyoruz. Teröriste İnsan Hakları ; Taraftara İndir Yumruğu , Sık Gazı

(link)

şu kör eden el fenerini de yakında görmeye başlarız.
"kör etmiyor sanıyorduk ama ediyormuş" gibisinden

Polisleri her 6 ayda bir psikolojik testen geçirmek gerekiyor.En yakınımın polis memuru olduğundan işin içindeyim.Psikoloji bozuluyor,baskıyı kaldıramaz duruma getiriyor.Mesleğin kötü yanları.

Bolca eğitim ve denetimden sonra işler yoluna girecek.Biraz da adalet sisteminin suçu da var bu konuda.

Geri