Scudo Sports

sanırım salcano ng 650 bisiklet camiasının tofaşı:):)

Scudo
@Yunus E.

suan calısıyorum ve arkadasım bana bı iş getırdı tamda o zaman senın bu yazıyı okudum ve başladım gulmeye..arkadasta sordu neye guluyosun dıye dedım kı sana gulmuyorum:):):)allah senın ıyılıgını versın be abım:):):):):9:):)

sanki kron çok farklı bizimkiler şahinse kronda doğan....sadece görüntü var.

:) degıstırmedıgım modıfıye etmedıgım çok az parcası var:) her ay baska bıyerınden ses gelıyo:)

Benim de XC 150 V vardı. Somunlarına kadar değiştirdim. Tabi bir süre sonra edinilen sıkıntı ödenen paralara bakınca işte o zaman kimi kessem diye düşünmeye başlamıştım. Acele ettiğime mi yanayım yolda giderken bi yerden parçanın düşüp rezil olmama mı bilemedim. Tam oldu bitti derken bana yetmediğini anladım...Çok geç oldu tabi...

@Gültekin R. Demirkaya

Ben de maşadan başlayıp parça değişiklikleri yapmak istiyorum. Parça değişikliği yerine direkt model değiştirmek daha iyi mi dersiniz?

@Yunus E.

valla usta ben senın yerınde olsam model degıstırırdım.::)ugraşmaya degmıyo bırı bıtıyo bırı başlıyo ıyı oluyo ama zor ıs.

abi bikere alıcan tam alıcan
adamlar boşuna dememiş kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim diye

@mahmutuzun

bak bu cumleyı begendım işte:) (kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim) bizde yenı başlarken bılemedık ama ögrendık daha sonra neyın nasıl oldugunu.:)

@ibt1990

toplam ne kadara patladı size:):)

@ibt1990

o kadroda sırıtıyor doğrusu o maşa falan

ng 650yi bende kullandım gerçekten zamanla sorunlar baş gösteriyor suan kurtuldum neyse ki

4000 olmuştur ama kadromu çok seviyorum şahsen aga bügüne kadar hiç sorun çıkarmadı kullanmayı bilmek lazm ng 650yi

@ibt1990

hacı abı 4000 bın lıraya daha kalıtelı bı kadrolu ve daha ıyı bı makıne bulabılırdın:)cok rahat hemde.aşırı rahat hemde:):):)4000 lira ne demek yahu:)

aga maşa sırf 1500 lira üstündeki ekipmanlar hep 0 alındı maşa hariç hem ne bliyim 3 yıldır bende her türlü mtb yaptım banamısın demedi

Salcano nun insomnia dan aşağısı alınmaz bence.orta seviye igman Assos

Geri