Scudo Sports

Samsun'da iki adet bisiklet çalındı

ALTAY 55

Üye
Tepki
26
İsim
ALTAY
Bisiklet
Sedona
20160512_142110.jpg IMG-20160214-WA0000.jpg

Samsun Atakum da; Sedona 410 şehir bisikleti ( gri-mavi) , Salcano xrs 050 (siyah-mavi) iki adet bisikletim binanın bodrumundan çalınmıştır.

Scudo
Cezalar caydırıcı olmadığı sürece hep böyle üzeleceğiz. Geçmiş olsun, inşallah bulunur.:(

Ne var bu Samsunda allah aşkına. Benimde bisikletimden stanley termos ile sigma km sayacımı çaldılar daha yeni.

Atakum'da oturuyorum olurda görürsem bisikletlerinizi buradan ulaşırım fakat çokta ümitli olmamak lazım çok geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: ALTAY 55
Bisiklet artık hırsızların gözdesi durumunda maalesef. Forumda sıkça hırsızlık haberleri okuyoruz, temkinli olmakta fayda var, çok geçmiş olsun.

@samet akkaya geçmiş olsun
@sahbaz061 sağolun , malesef giden gidiyor, belki gören duyan olur inşallah.
@Anonim evet polis de aynısını dile getirdi.Bisiklet hırsızlığı çokça artti malesef,onlar da yakınıyor.Cezalar caydırıcı olmadığı sürece böyle bakınıcaz.

çok geçmiş olsun benim de yakın zamanda kilitli bisikletim çalındı, mosso legarda 1624 h aldım şehir içinde sürekli kullanıyorum fakat şimdi de kilitlesem bile mümkün değil biryere bırakamıyorum, geçen oğlumla köfteciye gittik baktık dışarıda oturacak yer yok e içeri otursak dışarıda bisikleti bağlayacak yer yok oturmadık eve paket söyledik

• Beğen
@oflaz sağolun sizin de çok geçmiş olsun , en iyisini yapmışsınız güvenle bırakmıyoruz malesef.

sizin adınıza üzüldüm, aslında bu işler bukadar kolay olmamalı ama malesef ahlak denen kavram kavram olmaktan kurtulamamış, işallah bulunur da mutlu haberlerinizi okuruz buradan.

• Beğen
@ALTAY 55 Size de çok geçmiş olsun ben Terme'deyim. Bu taraflarda görür edersem elbet haber ederim. Umarım bulursunuz

• Beğen
Yakında her bisiklete gps takmamiz gerekecek. yalnız çalındığında umarım paramparça yapılmaz...

• Beğen
Geri