Scudo Sports

Şampiyon bisikletçi hayatını kaybetti

Demir Atlı

Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
Tepki
3.327
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Kariyerinde 4 dünya ve 1 olimpiyat şampiyonluğu bulunan Avustralyalı 39 yaşındaki bisikletçi Stephen Wooldridge, hayatını kaybetti.
Kariyerinde 4 dünya ve 1 olimpiyat şampiyonluğu bulunan eski bisikletçi Stephen Wooldridge vefat etti.
39 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ
Avustralya Bisiklet Federasyonundan yapılan açıklamada, bisiklet sporuna önemli katkılar veren Wooldridge'in henüz 39 yaşında hayata gözlerini yumduğu aktarıldı.
ART ARDA ŞAMPİYONLUKLARI VAR
Açıklamada, (link)'ın başkenti Atina'da 2004 yılında düzenlenen olimpiyatlarda altın madalyası, 2002, 2003, 2004 ve 2006'da ise dünya şampiyonlukları bulunan Avustralyalı sporcunun, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilendi.
Ülke basınında yer alan haberlere göre, faal spor hayatından emekliye ayrılmasının ardından ulusal ve uluslararası bisiklet federasyonlarda görev almaya devam eden Wooldridge'in, son dönemlerde zihinsel sağlık sorunları yaşadığı ve hayatına son vermesinden şüphelenildiği belirtiliyor.

Scudo
@fthgzl79
Haberin veriliş şekli çok kötü. Başlığa bakan kişi ölen kişinin ölüm sebebinin bisikletten kaynaklı olduğunu düşünür. Sanki uzun yıllar bisiklet sürdü ve bu yüzden şöyle bir hastalığa yakalandı ve genç yaşta öldü der gibi...

Saçma sapan bir haber.

Bisiklet beni sağlıklı kılıyor mu bilmiyorum ama mutlu kıldığı kesin. Ölen bisikletçinin ölüm sebebinin de bisikletle hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen bu hayata(hepimizin yaşadığı hayat, bisikletçi hayatı değil yani) daha fazla katlanmak istemedi ve yaşamını sonlandırdı.

Emekli olduktan bir kaç sene sonra intihar etmiş. Kanser mı oldu ailesel problem mı yaşadı ne oldu bilmiyoruz ama maşallah herkes sallamaya başlamış.

Geri