B Burak Sakarya Üye Kayıt 20 Eylül 2010 Mesaj 90 Tepki 24 Şehir İstanbul-Samatya 21 Eylül 2010 #1 Selam arkadaşlar, Başlıkta yazan mevkiler içinde eğer ilgilenen varsa bir bisiklet ekibi kurmak istiyorum, bilmiyorum burada takılan var mı ama arada gördüğümden yolda bir danışayım dedim.
Selam arkadaşlar, Başlıkta yazan mevkiler içinde eğer ilgilenen varsa bir bisiklet ekibi kurmak istiyorum, bilmiyorum burada takılan var mı ama arada gördüğümden yolda bir danışayım dedim.
A Ali KARAEL Üye Kayıt 14 Temmuz 2010 Mesaj 85 Tepki 28 Şehir istanbul/ kocamustafa paşa 12 Aralık 2010 #2 benim arkadaşlar takılıyor k.m.p meydanda oluyorlar genelde buluşmak fln istersen msn: alikarael_onur@hotmail.com
benim arkadaşlar takılıyor k.m.p meydanda oluyorlar genelde buluşmak fln istersen msn: alikarael_onur@hotmail.com
E Emre E Üye Kayıt 17 Mayıs 2014 Mesaj 3 Tepki 0 Şehir istanbul Bisiklet Trek 18 Mayıs 2014 #3 Foruma ve aranıza yeni katılmış bulunuyorum, uzun süredir takip ediyordum, nihayetinde buradayım. herkese sevgiler.
Foruma ve aranıza yeni katılmış bulunuyorum, uzun süredir takip ediyordum, nihayetinde buradayım. herkese sevgiler.
mertceo Forum Demirbaşı Kayıt 8 Nisan 2012 Mesaj 462 Tepki 101 Şehir . Bisiklet Salcano 23 Mayıs 2014 #4 Hoş geldiniz Emre bey. (link) Diğer detaylarda imzamda yer almaktadır kontrol edebilirsiniz.