Scudo Sports

salcona astro

Burock134

Aktif Üye
Tepki
42
bu akşam saat 21:00 sıralarında eskişehir büyük dere mahallsesi porsuk spor salonu tramvay yolu üzerinden 2008 salcano astro çalınmıştır görenler bana ulaşırlarsa sevinirim.
İrtibat: telefon:0 506 714 19 24
msn: besiktasliburak1@hotmail.com
bisikletin ayırt edici özellikleri:
maşa diğelerinde farklı üzerinde xcm takılı.
zzyzx boğaz
sele borusunun kızak yeri kırmızı renklidir ayırt edilebilecek özellikler bunlardır.

Scudo
Geçmiş olsun burak.İnşallah bulursun.ben arkadaşlara haber edeyim.

sağol serdar iyi olur yaa teşekkür ederim iyi bişey değildi ama sonuçta yapmak istediklerimi yapıyordum.

Pazar günü bit pazarına mutlaka gitmeni öneririm.

tamam bi giderim ama bu büyükdere tarafındaki kürtler boyayıo satıyo diye duydum... sağol uğurcan abi tamda alışıyo gibiydim artık yaa sizinle birlikte umarım en kısa zamanda bulunur :(

Seri numarasını biliyorsan bence bulman kolay olur.Geçmiş olsun.Ne insanlar var ya.:(

@Sercan Sözer
Her ne kadar seri numarasıda olsa bisikleti tanıyan biri görmediği sürece çok zor bulunur kendi bisikletim çalındığı zamandan biliyorum.

Bence de.Ancak yinede seri numarasını bildiğinde bisikleti bulduğunda bisikletin senin olduğunu kanıtlayabilirsin.

sağolun arkadaşlar buraya baktığımda bisikletleri çalınanlara üzülüyodum şimdi benimki gitti bulunmasına dair hiç umudum yok ama bu bitpazarı nerede.

@Burock134

Geçmiş olsun.Umarım bulursun.

Köprübaşındaki İşbankasını biliyorsundur.(Onun sağ tarafında(caddenin karşısında) kuru temizlemeci var-yanında eczane var.İşte onların arka sokağı bit pazarı diye geçiyor.
(yıldız minubüs durağının tam karşı aralığı.)

kilit varmıydı ? kilemişmiydin ( arkadaşlar 1 dk gircem çıkcam diye bisikletinizi kitlemekten üşenmeyin kitleyin ) işallah bulunur

Bit pazarından Pazar günü oluyor bildiğim kadarıyla. Ondan önce Gömece Lojmanlarının hemen alt tarafında Sosyal Hizmetler Çocuk yurdu var, oranın garajına da bakabilirsin, yetkililerden izin alarak. Oralarda da olabiliyormuş.

Geçmiş olsun bu arada. Şelale gezisinde o kadar konuştuk bi de. Nazar değdirdik herhalde. Umarım kısa sürede bulursun

• Beğen
Tepkiler: Burock134
bugün baktım ama yoktu oralarda. Evet kilitliydi kopartmışlar sanırım

Çok geçmiş olsun ben de cumarttesi günü çaldırdım seni anlayabiliyorum.. umarım kısa sürede bulunur..

sağol kardeşim sanada geçmiş olsun pek umudum yok ama insallah. Umarm seninkide en kısa sürede bulunur.

gecmis olsun kardesim, cok gecmis olsun, eskisehirde ki bu bisiklet hirsizligi sanirim sektor haline gelmis, ilani yeni gordum daha, bu gun sihhiye meydanindan yenibaglara dogru gelirken buna cok benzer bir astro gordum, keske mesaji daha erken okusaydim, masayi goremedim ama siyahti.. yenibaglarda yarindan sonra daha dikkatli bakicam kardesim..

numaram 05374315363,seninkini kaydettim,cunku sanirim bisikletini gordum,yarin daha bir dikkatli bakicam..

Geri