Scudo Sports

Salcano'dan Yeni Bir Amblem Bekliyorum...

Burak AŞIK

Forum Bağımlısı
Tepki
383
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar salcano'nun bisikletim kısmındaki amblemi beni çok rahatsız ediyor. Artık daha etkileyici bir amblem düzenleseler güzel olmaz mı?
Salcano artık market bisikleti olmadığına göre simgeside güzel olmalı...
YETKİLİLERE DUYURULUR...

Scudo
dün aklıma gelmişti.. destekliyorum sonuna kadar

Bencede artık o bisiklete ucuz karne hediyesi görüntüsü veren amblem ve salcano yazısından kurtulmalı.. bkz. Scott, sedona...

Salcano konuya hassasiyet göstermiş ,yeni logoyu bisikletforum yönetimine iletmiş, logo değiştirilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
@Murat Reis

Aman allahım...:eek:
Süper olmuş...Mutlu oldum resmen birşeylerin değişmesine vesile oldum:D

TEŞEKKÜRLER SALCANO...

Bilgisayarınızın geçmişinde eski dosyalar tutulduğundan değişmemiş olabilir.Geçmişi silerek yeni logoyu görebilirsiniz.

Bence logo değil markayı güncellesinler salcano yurtdışına ithal ediliyor birde evrensel bir marka olmalı herkes bir Scott veya bir Sony gibi söylemeli çocukça bir marka türetmişler tipik sanayi üretimi demir yığını bisiklet markası gibi...

@utkuidikut

salcano eskiden çok dandik bisikletler ürettiği için adının çocukça imajı olmuş olabilir, şu an bildiğimiz trek'in adı salcano olsaydı atıyorum sedonayı eleştriyo olurduk bunun adı niye salcano gibi "marka" değil diye..
bu arada adı salko ustadan geliyomuş, bu bisikletleri yapan kişi salko usta adlı biriymiş.

buradan okuyabilirsin

(link)

bu arada firmanın duyarlılığı çok hoşuma gitti tebrik ediyorum bu yıl çok iyiler..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@Anıl Kuşaksız

Benim biraraya getiremediğim cümleleri siz getirmişsiniz kesinlikle katılıyorum...

@Murat Reis

Muhteşem olmuş Murat Reis!!

İşyerinden şimdi giriyorum foruma gizli gizli.

Bayıldım yeni logonun bu haline.

Ben de üzülüyordum ilk girdiğimde forumdaki logonun eski haline ama oldukça karizmatik olmuş.

Çok saolasın. Ben de bunun üzerine yeni logoya dönebilirim :)

Eski ilk bisikletim olan Castello'nun logosunu koyuyordum ilk göz ağrımız diye :)

Tebrikler salcano...Müşterinin taleplerine duyarlılık gösterirseniz inanın kazanan siz olursunuz.

biz bu konuda bizi tesvik eden herkese teskkur ederiz amacımız salcano ailesi olarak daha guzel seylerı kullancılarımızla beraber yapmak olumlu olumsuz butun elestirilere acığız

• Beğen
Tepkiler: KuNDuZ
@bayramakgul

Çok teşekkür ederiz...Gerçekten çok ilgili ve yapıcısınız sizin bu politikalarınız sayesinde salcanonun kaliteside ağızdan ağıza yayılarak artacak diye düşünüyorum...

Tabiki değişime sebep olan isteğini dile getiren burak abiye vede müşteri memnuniyeti adına çalışan salcano bisiklet yöneticilerine teşekkür etmek gerekir.Salcano umarım adını büyüklerin en başına yazdırır.

@monstermania

Ayıp ettin, puanına bakmanı ve Kontrol Panelindeki teşekkürleri incelemeni öneririm ;)

@celil.mayaoglu

Megalomanlık işte:D

https://www.bisikletforum.com/images/mybike/512.jpg

Güzell teşekkürler.

Geri