Evet arkadaşlar konu başladığından da anlaşıldığı üzere şu anda bu iki bisiklet arasında seçim yapmaya çalışıyorum, çok çok düşündüm dağ bisikleti mi yol bisikleti mi alsam diye ve gerek arazide kullanmayacak olmam gerekse de bana çok hoş gelmesinden dolayı yol bisikleti almaya karar verdim. Yaklaşık 1000 liralık bi bütçem var ve bu aşağı yukarı 200 tl oynayabilir ama daha fazlasını (salcano 040 vb) modeller onermeden bu iki bisikleti başta vites sistemi ve vites kolları olmak üzere lastik ve diğer yönlerden karşılaştırıp birini önerir iseniz çok sevinirim. Yol bisikleti kullanmışlığım yok aslında sadece ince tekerin nasıl olduğunu anlamak için dememiştim o yüzden özellikle iki bisikletin vites kolları hakkında da artı eksileri belirtirseniz çok iyi olur, gidonu aşağı ve yukarıdan tuttuğum zaman vites arttırma ve azaltma hangisinde daha iyi gibi...
Çok özür dilerim başlığı salcano 060 değil de 050 yaparsak çok sevinirim yanlış yazmışım
Çok özür dilerim başlığı salcano 060 değil de 050 yaparsak çok sevinirim yanlış yazmışım