A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 6 Şubat 2014 #1 Bu bisiklet hakkında pek bir bilgi bulamadım sizce nasıl şehir bisikleti olarak? (link) bilgi bu kadar aluminyum kadro değil galiba onu da anlamadım.
Bu bisiklet hakkında pek bir bilgi bulamadım sizce nasıl şehir bisikleti olarak? (link) bilgi bu kadar aluminyum kadro değil galiba onu da anlamadım.
Berke Road Bike Cyclist Kayıt 21 Haziran 2013 Mesaj 5.252 Tepki 5.223 Yaş 27 Şehir İstanbul Başlangıç 2014—15 Bisiklet KTM Bisiklet türü Yol bisikleti 6 Şubat 2014 #2 Bilgiler girilmediği için anlayamayız şuan bir çok modelde donanım hatası mevcut en iyisi arayıp öğrenmeniz.
Bilgiler girilmediği için anlayamayız şuan bir çok modelde donanım hatası mevcut en iyisi arayıp öğrenmeniz.
Umut Kılınç37 Forum Demirbaşı Kayıt 2 Mart 2013 Mesaj 599 Tepki 138 Şehir ISTANBUL~BAĞCILAR Bisiklet Salcano 6 Şubat 2014 #3 Söylediğiniz bisikletin erkek modelinde özellikleri yazıyor fiyatlarıda aynı olduğuna göre arada fark yoktur bence.
Söylediğiniz bisikletin erkek modelinde özellikleri yazıyor fiyatlarıda aynı olduğuna göre arada fark yoktur bence.