Gökalp Gönen Üye Kayıt 13 Mayıs 2014 Mesaj 54 Tepki 7 Şehir istanbul Bisiklet Merida 4 Ağustos 2016 #1 Merhabalar, Sizlerle geçtiğimiz yıl Salcano için hazırladığımız işi paylaşmak istiyorum. Aktif bir bisiklet kullancısı olduğum için, çalışması oldukça keyifli bir projeydi. Umarım sizde beğenirsiniz. ---- (link) ---- Saygılarımla. Tepkiler: yeyu, krhnbgck, alipasha ve 3 kişi daha
Merhabalar, Sizlerle geçtiğimiz yıl Salcano için hazırladığımız işi paylaşmak istiyorum. Aktif bir bisiklet kullancısı olduğum için, çalışması oldukça keyifli bir projeydi. Umarım sizde beğenirsiniz. ---- (link) ---- Saygılarımla.
C Criticalwave Üye Kayıt 30 Temmuz 2016 Mesaj 24 Tepki 7 Yaş 33 Şehir İstanbul İsim AHMET 5 Ağustos 2016 #2 Cinema 4D , 3dsmax ve AE kullanmis biri olarak basarili buldum. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cinema 4D , 3dsmax ve AE kullanmis biri olarak basarili buldum. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alipasha Üye Kayıt 2 Mayıs 2016 Mesaj 68 Tepki 65 Yaş 43 Şehir Istanbul/Küçükçekmece İsim Ali Tuzcuoğlu Bisiklet Tern 5 Ağustos 2016 #3 Ben vasıfsız standart izleyici olarak beğendim. Ellerinize emeğinize sağlık.