Scudo Sports

Salcano Nova 26 V

Tepki
0
Bu da benim ilk göz ağırım :) İleride daha iyileri olacak inşallah.

http://www.salcano.com/urunler/large/aAP1svkkUYslcn-19077.jpg

Daha elime geçmedi şuan sipariş aşamasında gelince kendi çektiğim resimlerini koyarım.

Scudo
Hocam bunu alacağınıza Salcano NG650 alın daha iyidir ama yine de siz bilirsiniz.

Bence de siparişi değiştir NG650 yap yada aldığın bayide varsa Kron XC250 al derim.

Kardeşim bende senin gibi bu bisiklete ilk bulastıgım zaman çift amartisörlü bisikletlere bakıyordum sonra forumdaki arkadaslar çift amörtisörlü bisikletlerin cocukların gözünü boyamak icin yapıldıgını söylediler ve hakkaten gözümü boyamıslar daha sonra önden amörtisörlü bisikletlere baktım salcano astro 240 a baktım ama cıtayı yükselttim sedona borla ya o da kesmedi bir daha yükselttim ya kron xc1000 yada carraro 436 alacagım su cift amortisörlü bisikleti bırak arkadasların dedigi gibi salcano ng650 al daha iyidir

Arkadaşlar bilgi ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim yalnız yazdığım gibi bu benim ilk bisikletim ve hafif arazide kullanıcam zaten benden çok küçük kardeşim var o kullanacak önerdiğiniz bisikletler gerçekten güzel ve kaliteli yalnız şuan için böyle bir bisikletin benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda bisiklet konusunda tecrübelendiğimde daha iyilerini o zaman alırım diye düşünüyorum. Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim .

Ben bunun 2011 ( Bir önceki versiyonu ) modelini aldım ve büyük hayal kırıklığı içerisindeyim şuan :/

Geri