Scudo Sports

Salcano Ng650 29 hd Görüşleriniz

Tepki
0
Arkadaşlar uzun zamandır bisiklet araştırması yapıyorum. 29 jant hidrolik fren sistemli bir bisiklet arıyordum.Ama fiyatlar oldukça uçuk geldi en uygunu aralarında Salcano ng 650 29 hd geldi. Bisikletide gittim gördüm kırmızı renklisi salcano astronun yanında baya adi duruyor sama salcano astro 1025 lira. Bu bisiklet ise 730 lira pazarlıkla 650 ye bir adamla anlaştım. Yeşil siyahlı olanını almaya karar verdim. Bu bisiklet hakkında görüşleriniz nedir kullanan veya arkadaşı kullanan şikayeti veya memnuniyeti olan dile getirirse sevinirim. Birde 19 kadrolu olanı denedim tam bacak arama değecek şekilde boy 178 civarında. Sizce 17 mi almalıyım görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
merhaba arkadaşım bende aynı konuları araştırıyorum uzun zamandan beri... salcano ng 650 29 hd yi bende araştırdım ... bisiklet güzel ama salcano nun kadro kalitesi zayıf.. çok araştırdım ve kron xc 1000 29 HD almaya karar verdim...senin limitin önemli tabiki... ama kesinlikle kron xc 1000 29 HD seni üzmez ve salcanodan kat kat daha kaliteli bir bisiklet... hafiflik , kullandığı donanım , kadrosu , maşası hepsi salcanodan daha üst seviye donanıma sahip...1000 tl üzeri para vermeye gücün yoksa eğer hiç düşünme salcanoyu al ... alabileceğin en üst seviye donanımı almalısın... tabi ilk önce kadro kalitesi önemli...kron ömür boyu kadro kalitesi sunuyo... benim bisikletin urlsini veriyorum... bak incele sor soruştur kesinlikle pişman olmazsın... kronun kendi sitesinden de bakabilirsin... internet üzerinden alışveriş yapma.. gör elle dokun bak öyle al derim...

(link)

isterseniz bir arkadaşım salcano ng650 29 mekanik disk olanı satıyor. bisikleti gayet temiz bakımlarını fln yaptırıyor

@yukselg

karşılaştırdığın bisiklet ile olan fiyat farkına bakar mısın?
INSOMNIA 10 alınır o paraya neredeyse...

Geri