Scudo Sports

Salcano Ng 255 Sd 2009-2010

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
Cumartesi günü Yurt bisikletten almış olduğum 2010 model diye 2009 model ng 255 sd yi kutulu bir şekilde evime getirdim 2010 model bildiğim ng 255 sd 2009 model çıkınca büyük bir şoka uğradım.Sizce 2010 model ile 2009 model arasında çok büyük bir değişim varmı.Değiştirmem doğru olurmu
ng 255 sd(2010):
● 26” MTB
● Shımano Full Set Deore 27 Vites Ön Ve Arka Hidrolik Disk
● Trıple Butted 6061 Aluminyum Kadro
● Suntour Xcr Gidondan Kilitlemeli Maşa
● Rıtchey Pro Set Boğaz, Gidon, Sele, Sele Borusu, Furş Takımı Ve Elcik
● Salcano X-Prod1 Çift Duvarlı Jant Ve İnox Paslanmaz Jant Teli
● Mıchelın Country Dry2 Lastik
● Kadro Ölçüleri 16”, 18”
● Ağırlık 12.6 KG

ng 255 sd(2009)
KADRO : DOUBLE BUTTED ALUMİNYUM
BOĞAZ : RITCHEY MTN COMP 318
GİDON : RITCHEY MTN FLAT
SELE BORUSU : RITCHEY COMP 272
FURŞ TAKIMI : RITCHEY LOGIC ZERO PRESS FIT
ÖN VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO DEORE KFDM530M6L
ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SHIMANO DEORE KRDM531SGSL
AYNAKOL : SHIMANO DEORE FC-M532
FREN TAKIMI : SHIMANO DEORE HİDROLİK DİSK BR-M535
RUBLE : SHIMANO DEORE CS-HG50
VİTES/FREN KOLU : SHIMANO DEORE ST-M535
ÖN HAZNE : SHIMANO DEORE HB-M535
ARKA HAZNE : SHIMANO DEORE FH-M535
ZİNCİR : KMC Z9000
ELCİK : RITCHEY
LASTİK : MAXXIS IGNITOR
JANT : SALCANO X-PROD (WEINMANN)
JANT TELİ : INNOX PASLANMAZ
MAŞA : SUNTOUR SF9XCR-LO
PEDAL : WELLGO LU-C27G
SELE : RITCHEY COMP VECTOR
KADRO BOYU ÖLÇÜLERİ : 14",16",18"
BİSİKLET AĞIRLIĞI (KG) : 124

Scudo
Hocam öncelikle hayırlı olsun diyorum. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Listede yazanlara göre konuşuyorum, tahminimce 2010 modelin kadrosu daha hafiftir. Çünkü 3 kere dipçiklenmiş. Vites sisteminde de arka aktarıcının dizaynı farklı 2010 modellerde. Ha bu şunda farkedebilir satmaya kalksanız tahminim 2010 model aktarıcı biraz daha pahalı olabilir. Çalışmasında pek bir fark olacağını sanmıyorum ama. Burada bisikleti alış rakamınız da önemli. Çünkü 2009 model ellerinde kaldığı için 2010 modele göre daha ucuza verebiliyorlar. Şahsen ben de bisikletimi bu şekilde almıştım.

Çok teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerin olsun.Benim üzüldüğüm nokta 1.Bana 2010 model olarak vermeleri ben bisikleti kutulu bir şekilde aldım actırmadım arabaya koyacağım için ondan dolayı acıp bakmadım.2.Ben sadece fren - vites sisteminde 2010 modelin mekanik olarak daha üstün müdür diye düşünüyorum yoksa görüntü filan umrumda değil.Tekrardan teşekkür ederim.

@Samet SERTER

Rica ederim ne demek. Dediğim gibi gördüğüm tek fark kadroda. 2010 daha hafif olabilir diye düşünüyorum. Vites ve fren sistemi için de her ikisini de kullanmış arkadaşlar daha iyi yanıt verir görüşündeyim. Ama takmayın kafanıza bisiklet hoşunuza gittiyse 2009 da 2010 da aynı. Keyfini çıkarın derim;) iyi günler dileğiyle...

Yurt bisiklet değişimi kabul ettiler.Bugun bisikletimi tekrardan yollayıcam.

Geri