bono
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 523
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bugünkü bisiklet turu sırasında Salcano Assos 50 27,5 bisikletimin birdenbire ön lastiği(Continental 27,5 2.2 Race King) patladı. Ardından yama yapmaya hazırlanırken bir de ne göreyim! Hem iç lastiğin ebatı 26 inc 1.75-2.1 çıktı hem de patlamanın olmadığı sibopun altından lastikle bağlantı yerinden açıldığını ve tamirinin olamayacağını gördüm. Açıkçası bu açılmayı tamamiyle iç lastiğin küçüklüğüne bağlıyorum. Arka lastik şu an sağlam bakmadım ama büyük ihtimalle o da aynı iç lastiği kullanıyor.
Şimdi ağalar, beyler ben ne yapayım? Bu videoyu ve fotoğrafları maille Salcano'ya da yollayacağım. Onlar bana diyecek ki teknik servisle yolla. Ama Karacabey'deki teknik servis hiçbir şekilde ilgilenmiyor,çok saygısızlar. Siz ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz, ne yapayım ? Belirtirseniz sevinirim.
Şimdi ağalar, beyler ben ne yapayım? Bu videoyu ve fotoğrafları maille Salcano'ya da yollayacağım. Onlar bana diyecek ki teknik servisle yolla. Ama Karacabey'deki teknik servis hiçbir şekilde ilgilenmiyor,çok saygısızlar. Siz ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz, ne yapayım ? Belirtirseniz sevinirim.