Scudo Sports

Salcano City Sport 24 VS

erkamacar

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Atala
Selamun aleykum arkadaşlar. Şehirde hem spor yapmak hemde ulaşım aracı olarak kullanmak için bisiklet araştırıyordum. Bütçem en fazla 650TL. Boyum 1.82 kilom 82. Kullanım alanı şehir içi. Arayize zor çıkarım diye düşünüyorum. Araştırmalarım sırasında Salcano City Sport 24 VS'yi gördüm. hepsiburada.com da 600TL+50TL Bonus Kart. 550TL'ye filan geliyor bana. Sizce doğru bir seçim mi?
Sitesinde renk olarak sadece kahverengi var. Sadece bu renk mi var yoksa rastgele bir renk ile mi geliyor?
Sitede jant boyu belirtilmemiş. Kaç janttır bu ürün? 28 mi 26 mı?
http://images.hepsiburada.net/assets/Spor/500/Spor_624262.jpg
TİP : 700C TREKKING
VİTES : SHIMANO ST-EF60/ RD-M360 ACERA 24 VİTES
KADRO : 6061 ALÜMİNYUM KADRO 18inch
MAŞA : SUNTOUR SF11-NEX4610-V2-DS MLO KİLİTLEMELİ MAŞA
FREN : TEKTRO 837 ALÜMİNYUM V-FREN
GİDON BOĞAZI : ZOOM AHEAD ALÜMİNYUM DERECELİ GİDON BOĞAZI
KRANK TAKIMI : SUNTOUR CW10- XCT-V3-T318 KRANK TAKIMI
ÖN&ARKA TEKER GÖBEĞİ : SHIMANO FH-RM30/HB-RM40
RUBLE : SHIMANO CS-HG30 KASET 11-34
TEKERLEK : SALCANO X-PRO3 8X4ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
LASTİK : CONTINENTAL TOURING PLUS REFLEKTÖRLÜ LASTİK
Hepsiburada linki: (link)

Scudo
@erkamacar

Bu bisiklet bu fiyata ellerinde varsa kaçırmayın hemen alın derim... :)

@M.Ozkul
M.Ozkul hocam yorum icin tesekkurler.
Yukarda belirttigim gibi mumkunse jant ölçusu ve renk seçenekleri hakkinda bilgi verirmisiniz.
Diger forum uyelerinden de yorum bekliyorum .
Saygilar.

Başka marka model varsa aklınız da önerilerinize açığım.

ben de city sport 21 vr kullanıcısıyım. Bence boşuna suspansiyon alıp kendine ağırlık etme asfalt yolda neredeyse hiç kullanmayacaksın. Bisiklet 28 jant. ölçüsü yazılmamış, M ve L ölçüleri var.

@erkamacar

Bu ürün 28" janta sahip... Kahverengi dışında mavi, beyaz ve siyah renkleride var ama satıcı sitenin elinde var mı sormak laım... Birde boyunuza göre en az 20" kadro boyu size göre... Buda L boyutuna denk geliyordur...

• Beğen
Tepkiler: erkamacar
Verdiğiniz linkte kadro boyu 18" olarak geçiyor. Sanki size biraz küçük gibi.

180 185 cm arasi 18 - 19 inç diye duydum. Yanlis mi biliyorum .

18" kullanabilirsiniz ama size biraz küçük gelir. Seleyi epeyce yukarı kaldırmak durumunda kalırsınız... Benim için sorun olmaz derseniz binebilirsiniz...

Kağıt üzerinde öyle ama asıl önemli olacak konu bacak boyu. Boyu 188 cm, iç bacak uzunluğu 82 cm olan ben 18" bir bisiklete biniyorum. Geroni'nin eski ucuz bisikletlerinden.
Sele borusunu değiştirdim. Sonuna kadar yükselttim. Yine de pedal atarken bacağımı tam açamıyorum. Ayrıca sağa sola dönüşlerde ayağımın (46 numara) ucu ön tekerin arka kısmına sürtüyor.

Yani arkadaş bu boyla en az 20" bir kadro alsa çok rahat edecektir.

@erkamacar

Bu ölçüler dağ bisikleti için geçerli...

Hocam iç bacak boyum 80 cm
Eğer küçükse rahat edemiyeceksem hepsiburadan almanın bi mantığı yok çünkü orda sadece 18 inç kalmış.

@Murat Saygin

Arkadaş 182 cm boyunda ve 80 cm iç bacak uzunluğunda. Bütün konu boyunca kendisine 18" kadronun uygun olmayacağını söyledik.
Şimdi siz kalkmış 48 cm (18") kadrolu bisikletinizi satayım diyorsunuz? Sizce doğru mu bu?

@Murat Saygin

Kadro boyu ve fiyati pek tatmin etmedi , sagolun hocam.
Iyi gunler keyifli surusler.
Arkadslar bisiklet secimi konusunda yardmlarinizi bekliyorum.

Sakn almayn o boyu 48cm dio size enaz 55cm kadro lazm... bnm boym 187,, 61 kadro kulaniorm sehir biskleti

(link) Ben burdan bunu aldım(Biraz daha kullanayım paylaşıcam kızımı :)) özellikleri aynı bisikletlerin ve hizmetinden ben memnun kaldım. Bulduğunuzun fiyatı gerçekten iyi ve ucuz ama ben hepsiburada.com a güvenmiyorum. Sebebini sorucak olursanız: Artık eskisi gibi ilgilenilmiyor ve stokta olmadığı halde bazı ürünlerin satışını yapıp kasadayken ürünü kaybetmişsiniz muamelesi yapıyorlar. Ve bundan dolayı baya uğraşanlar varmış. Ben güvenilir yer tercih ederim :)

Geri