I ibrahim siper Üye Kayıt 16 Nisan 2010 Mesaj 64 Tepki 27 Şehir ANKARA / Balgat 17 Nisan 2010 #1 Arkadaşlar linkteki Salcano Astro M bisikleti alacağım ama çamurlukta taktırmak istiyorum diğer linkteki çamurluklar uyarmı sorun yaşarmıyım acaba. bisiklet linki (link) çamurluk linki (link)
Arkadaşlar linkteki Salcano Astro M bisikleti alacağım ama çamurlukta taktırmak istiyorum diğer linkteki çamurluklar uyarmı sorun yaşarmıyım acaba. bisiklet linki (link) çamurluk linki (link)
Aydın US Forum Bağımlısı Kayıt 12 Temmuz 2009 Mesaj 1.682 Tepki 206 Şehir Gebze-Yalova Bisiklet Scott 17 Nisan 2010 #2 Firmayı arayım sorabilirsin uyum uymadığını.
S Serdar Emre ACAR Forum Bağımlısı Kayıt 27 Kasım 2008 Mesaj 751 Tepki 356 Şehir âksaray 17 Nisan 2010 #3 Muhtemelen uyar ama çamurluk pek yakışmaz bisiklete.Ön çamurluk uymayabilir ama.Bence çamurluklu başka Şehir içi modellerine bakabilrisin.
Muhtemelen uyar ama çamurluk pek yakışmaz bisiklete.Ön çamurluk uymayabilir ama.Bence çamurluklu başka Şehir içi modellerine bakabilrisin.
I ibrahim siper Üye Kayıt 16 Nisan 2010 Mesaj 64 Tepki 27 Şehir ANKARA / Balgat 17 Nisan 2010 #4 teşekkürler arkadaşlar. şehir ve gezi modelleri ağır olduğu için bu modeli alıyorum. bi çamurluk uydururuz artık.
teşekkürler arkadaşlar. şehir ve gezi modelleri ağır olduğu için bu modeli alıyorum. bi çamurluk uydururuz artık.