Scudo Sports

Salcano astro 20...

Batuhan Mentese

Daimi Üye
Tepki
10
Bisiklet
Salcano
Uzun süre bekleyişimden sonra bugün bisikletim elime ulaştı. Ama yanlış göndermişler mavi-beyaz sipariş vermiştim Siyah-Kırmızı göndermişler ama bu da içime sindi ;) yani sorun yok. Bisikleti alıp hemen kurdurtmaya gittim ve sürerek geri döndüm. Bisikletin kullanımı yolda akışı harika. Kadıköy'den Ataşehir'e 25 dakikada geldim hafif tempoyla. Resimleri yükleyemedim imageshacke de kaydoldum ama beceremedim biri yardımcı olursa en kısa zamanda resimleri atarım.

Scudo
hayırlı uğurlu olsun... en kısa zamanda resimleri de halledersiniz umarım....

hızlıresim... resim yükleme sitesini deneyebilirsiniz...

oradan nasıl yükleniyor anlatabilir misiniz? Biraz bilgisayar kullanma özürlüsüyümdür internet konusunda :)

Hayırlı olsun, normalde bisiklette beyaz rengini bende çok severim ama, bunun mavisi çok uçuk bir renk olmuş.. internette ve canlı halde duruşunu pek beğenmedim ben açıkcası.. sanki biraz Lady MTB, gibi görünüyor, kırmızı siyah daha sert bir görüntüsü var.. bence iyi bir seçim olmuş..

bende yaklaşık 3 hafta önce aldım aynı modeli, kısmetse bu hafta 2. fişi kullanarak bakımını yaptıracağım, garantisinin devamı için.

Teşekkür ederim. Sizinde bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun, bol pedallamalar dilerim. Nasıl resim yükleniyor bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

kürşat bey şimdi baktımda, siz bisiklet seçimi konusunda kararsız kalmışşınız ben astro 20 yi önermişim size :)

Teşekkür ederim. Evet kavuştum sonunda şimdi tura çıkmak lazım plan yapıyorum :)

yükseltiyorum ama kilitini kilitlemeyi beceremedim :( düşüyor kendi kendine ...

Kırılır mı? :) kilit kolu? Birde sele.borusundaki salcano yazisi.hafiften silindi :-(

Geri