ErdincAydin78
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 100
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar bisiklet sporunu bırakıyorum, çünkü 20 gün önce bisikletimle çok feci bir kaza geçirdim, yüzüm yara bere içindeydi yaralar yeni yeni iyileşiyor, dudağıma dikiş atılmış, ön dişlerimden 3 tane kırılan var, benim bisikletle kaza yaptığımı mahalleden halk görmüş ve ambulansa çağırmışlar, ben bayılmış olmalıyım, çünkü kazanın nasıl olduğunu hiç hatırlayamıyorum, şuan yeni yeni iyileşiyorum, neyse Allah kimseye kaza bela vermesin, çok sevdiğim bisikletimi satmak istiyorum.
Bisikletimi 6 ay önce almıştım, faturası vardır, garanti belgesine servis bakımları kaşelenmiştir, benim bisikletime ne kadar titiz baktığımı karabükdeki arkadaşlarım bilir, mesela her bisiklete binişimden sonra muhakak bisikletimin tozunu bezle alır, zincirini temizlerdim. Bisiklet tertemizdir yani.
Bisikletle beraber, bisiklet için aldığım tüm parçalarıda vereceğim.
Bu parçalar:
Sedona Kırmızı-Beyaz Kask,
Bir çift yazlık eldiven,
Blackburn 3.0 Kadanslı KM Saati,
Blackburn Ön ışık,
Topeak Matara tutacağı,
Scott Suluk,
Amoeba Barend( Barendlerde çizik var)
3M 2811 Gözlük( 1aylıkdır)
Aynalı gözlük(resimlerde var)
2011 Shimano Kataloğu( 295 Sayfa)
Avid için yağ basma şırıngaları(Kendim yaptım)
Avid 4 yağ(100 gr yaklaşık)
Hiç kullanılmamış yama takımı
Bisikletimin kendi kutusu duruyor, alacak arkadaşa güzelce montajını yapıp vereceğim, kuşkunuz olmasın.
Bisikletimin orjinal halinden sonra yaptığım değişiklikleri de yazayım.
Rotorlar XT nin Beş bacaklı rotorlarıyla değiştirildi ve 50 km ya kullandım ya kullanmadım, kaza yapmadan bir hafta önce erdoğanlardan almıştım rotorları.
Sağ Fren kolu resimdede görüldüğü gibi karbondur,
Ön fren kaliperi Avid ultimate ile değiştirildi, frenlerimde önde ve arkada hiç sürtme ve sorun yoktur, yeni yağ değişimi yapıldı.
Bisikletimde hiçbir sorun yoktur, çizik malum bölgelerde azıcık vardır, bisiklete hep şehir içinde bindim. Toplamda 1000 km yapmıştım.Sorunsuzdur.
Fotoğrafları aşağıya bolca ekliyorum. Bisiklet ve bisikletin yanında vereceğim tüm parçalarlar istediğim Fiyat: 850 Lira.Kargo Alıcınındır İstediğim fiyat gayet uygundur. Tek parça satmayı düşünmüyorum. Komple tüm ürünler satılıktır.
Erdinç Aydın - 0534 350 52 86
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bisikletimi 6 ay önce almıştım, faturası vardır, garanti belgesine servis bakımları kaşelenmiştir, benim bisikletime ne kadar titiz baktığımı karabükdeki arkadaşlarım bilir, mesela her bisiklete binişimden sonra muhakak bisikletimin tozunu bezle alır, zincirini temizlerdim. Bisiklet tertemizdir yani.
Bisikletle beraber, bisiklet için aldığım tüm parçalarıda vereceğim.
Bu parçalar:
Sedona Kırmızı-Beyaz Kask,
Bir çift yazlık eldiven,
Blackburn 3.0 Kadanslı KM Saati,
Blackburn Ön ışık,
Topeak Matara tutacağı,
Scott Suluk,
Amoeba Barend( Barendlerde çizik var)
3M 2811 Gözlük( 1aylıkdır)
Aynalı gözlük(resimlerde var)
2011 Shimano Kataloğu( 295 Sayfa)
Avid için yağ basma şırıngaları(Kendim yaptım)
Avid 4 yağ(100 gr yaklaşık)
Hiç kullanılmamış yama takımı
Bisikletimin kendi kutusu duruyor, alacak arkadaşa güzelce montajını yapıp vereceğim, kuşkunuz olmasın.
Bisikletimin orjinal halinden sonra yaptığım değişiklikleri de yazayım.
Rotorlar XT nin Beş bacaklı rotorlarıyla değiştirildi ve 50 km ya kullandım ya kullanmadım, kaza yapmadan bir hafta önce erdoğanlardan almıştım rotorları.
Sağ Fren kolu resimdede görüldüğü gibi karbondur,
Ön fren kaliperi Avid ultimate ile değiştirildi, frenlerimde önde ve arkada hiç sürtme ve sorun yoktur, yeni yağ değişimi yapıldı.
Bisikletimde hiçbir sorun yoktur, çizik malum bölgelerde azıcık vardır, bisiklete hep şehir içinde bindim. Toplamda 1000 km yapmıştım.Sorunsuzdur.
Fotoğrafları aşağıya bolca ekliyorum. Bisiklet ve bisikletin yanında vereceğim tüm parçalarlar istediğim Fiyat: 850 Lira.Kargo Alıcınındır İstediğim fiyat gayet uygundur. Tek parça satmayı düşünmüyorum. Komple tüm ürünler satılıktır.
Erdinç Aydın - 0534 350 52 86
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)