Scudo Sports

Salcano 303 SRD Aldım montaj yardımı?

CEM ATEŞ

Forum Demirbaşı
Tepki
934
Arkadaşlar Salcana 303 SRD bisikletim kargo ile geldi. Bu ürünü ben kursam sorun çıkarmı veya sadece sevislere mi kurdurmam gerekiyor garanti için.
Ayrıca kadıköy de tavsiye edeceğiniz salcano servisi varmı ve kurulum için salcano servisleri ücret talep ediyormu. Şimdiden teşekkürler.

Scudo
İlk kurulum ve bakım ücretsiz sanırım,garanti belgesindeki servis numarasını arayıp öğrenebilirsiniz.Kendinizde kurabilirsiniz zor birşey değil eğer alet takımınız varsa,hem daha zevkli olur;)

ön tekerliği, selesi, sele borusu, gidonu, gidon boğazını kendin takabilirsen eğer kutudan çıkarıp bisikleti toplayabilirsin..ön ve arka vites değiştirici ayarları fabrikadan ayarlanıp çıkıyor onların ayarlarıyla oynamamanı tavsiye ederim eğer vites ayarını bilmiyorsan.

selam cem kardeşim..bende yeni üyeyim..sanırım salcano ng 303 srd aldın..bende bu bisikleti alamayı düşünüyorum..bu konuda bana olumlu veya olmsuz tavsiyelerin olabilir mi?yani bu bisikleti almamı tavsiye edermisin?teşekkürler..

@ender demircan

Valla bisiklet geldi ama fatura ile kutuda farklı yazıyor. Sanırım SV modelini gönderdiler. Yarın arayıp düzelttirecem sonra yenisi gelince fikirlerimi paylaşırım.

üzüldüm bu duruma..biskleti heyecanla beklerken başka bi bisiklet gonderiliyo..buyük hayal kırıklığı....umarım bende böyle bir durumla karşılaşmam..bisikleti nereden almıştın?

Bir internet sitesinden almıştım. SRD yerine SV modelini yollamışlar. Ama durumu düzeltecekler konuştum. Tabi 1 hafta geç bineceğiz artık sağlık olsun.

Bisikletiniz geldikten sakın kendiniz kurmayın, servise götürün kursunlar ve balegeyi imzalasınlar. Bisiklet garanti dışı kalabilir.

Yukarıda yazdığım gibi SRD yerine Yanlışıkla SV modeli geldi. Acaba değiştirmeyip SV modelinimi kullansam. Yoksa 1 hafta daha bekleyip SRD modelinemi. Ne yapsam karar veremedim.
Şu tarafınıda düşünmeye başladım. Bisikletin her türlü tamirini kendim yaparım. Ama disk hiç kullanmadığım için beni zorlarmı bakımda.

@CEM ATEŞ

Aralarındaki tek fark frense fiyat farkını alıp kullanın bence
ayrıca 1 ay sonraki ilk bakımıda servise yaptımazsanız garanti dışı kalır

Öncelikle hayırlı olsun.Bayiden almama nedeni bayi ile internet fiyatı arasında fark mı?

@Aydın Yıldırım

internette uygun taksit ve 3 ay sonra ödemeye başlamalı kampanya ile aldım.

Zaten yenisini hazırlayıp vermişler kargoya bende buradan verdim karşılıklı değişim olacak. 3-5 gün geç bineriz sağlık olsun.

@CEM ATEŞ

Konuyla alakası yok ama size ulaşmak için bir tek burayı bulabildim. Buff almayı düşünüyorum, 50 mesajım olmadığı için özel mesaj atamadım.Buff almak istiyorum, Özel mesaj olarak mail adresinizi atarsanız sevinirim..

ben de internetten den almak istiyorum hangi siteden aldınız acaba? özel mesaj da atabilirsiniz.

@CEM ATEŞ

bu durum benim de başıma geldi hocam çok şaşırdım bilginiz var mı ?

Geri