Scudo Sports

salcano 303 sd, xc 1000, corratec motion 09

eerkilinc

Üye
Tepki
34
arkadaşlar yeni başlıyorum bisiklet olayına
şu 3 model arasında kaldım ve fiyatları

salcano 303 sd i 800=100*8 e buldum

kron xc1000(2010) sanırım yine 750 civarı olacak

motion 09 =155*6=930'a buldum.

şimdi sorum yeni başlayan biri olarak hangisini almalıyım yoksa iyice düşüp 500-600 e bianchi al işi öğren scott-trek mi yap dersiniz.off seçmek binmekten daha zor:).

teşekkürler

Scudo
bu arada bisiketciyle akraba oldukk :) ng303srd modelini getirtelim özellik bakımından astro dan üstün bunların stoktan çıkış vs önümüzdeki hafta başlayack mış senin bir bilgin var mı ??

cok uzun arastirdim direk 303 srd al derim pisman olmazsin ayin 20 si gibi gecer eline

anladım astro nun ücretini vermiştim. tabi şubat dedi mart geldi gidiyo ng303 sdr söyleyeyim zaten mart ta gidiyo sabır ettik az daha sabrederizz yapacak bişey yok ;) üstüne eklerizz

ama bi yandan da şu astro ile işi öğreneyim tecrübe kazanayım daha sonra 1000-1500 arası corretec sedona vs buna benzer markada bisiklet alayım diyorum ...

youtube dan sram vs shimano diye bir yaz. bu sramx5 ve hidrolik fran çok iyi. benimde ilk bisikletim olacak. ve başlangıç için budur diyorum.astro 1 yılda bayabilir

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@eerkilinc

dört gözle bekliyorum ...:in:

Bende de salcano var ama sd si. gayet memnunum. fiyat performans olarak da gayet iyi bir bisiklet. şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: eerkilinc
Geri