Scudo Sports

salcano 2010 modelleri

Scudo
arkadaşlar bana çok güzel geldi bu 2. model fakat anladığım kadarı ile sitede bir salcano prblemi var...merak ettiğim galiba bu bmx tayfası bu bisikletleri akrobasi için kullanıyor sanırım.bu biskletler normal kullanıcak kişiler içinde bu kadar düşük kalitemidir?
aklıma takılan ben çok yeniyim sitede...bu modeli görünce beğendim ilk bmx im olucak bunun yanında 6 tane model arasında kaldım ne nedir bilmiyorum

öncelikle salcanonun 2 modeli jump ve no evil bunlar hakkında detaylı bilgi mevcut ağırlığı falan
fakat
bianchinin 2 modeli hakkında hiçbir bilgi yok ağırlık adına
ve bir arkadaşımızın yazdığı "para biriktiririm adam gibi alırım" dediği markanın 2 modeli hakkında agırlığı fiyatı vs.

bilen arkadaşlarımız yazabilirmi acaba...

Bianchi'nin exit ve funky adında 2 çeşit bmx'i var.Exit alüminyum kadro dolayısıyla funky'e göre biraz daha hafif.Exit aşağı yukarı 15 kilo civarı.Funky daha ağır.Bu 4 model arasında salcano'nun jump race modeli daha mantıklı geliyor kilosu itibariyle

@Güneş BALKAN

evet exit modeli 4 tane peg ile 14 kilo civarında ve alu değil hi-ten kadro.

ayrıca şunuda belirteyim salcano jump race modeli adından da belli olduğu üzere yarış kadrosudur, bianchi exitle karşılaştırmak için salcano no evil modeline bakmanız lazım.

@fatihpamir

tek bir soru soruyorum size; eğer normal kullanıcaksanız neden bmx alıyorsunuz ?

barışa bende katılıyorum benimde bir defa karsılastıgım bir durumdur fakat ornekleri bitmez bu sporun hakkını vermek yerine goruntu olsun diye bir hevesle alıp daha sonra bodrumlarda curuyen cok bmx var ...

ve bunlar nedense bianchi ya da hep salcano modelleridir

@gurkankas

merhaba kardeşim...öncelikle bmx istememin sebebi çok smart bir makine olması şehir kullnımı adına...bu bisiklete sahip ve bu bisikletle bütünleşmiş bir kişi şehirde hengamesinde ölmesi gibi bir mevzu söz konusu değildir 1. sebebim bu...2.si ise bmx bisikletin temelidir...kişinin kendi ağırlığını kendisine hissettirir... lisanslı boksör olarak,işin kolayına kaçmak istemiyorum vtes olayı işi bozuyo bana göre...hem kondiyon hem sağlamlık...yoksa atayıp sıplamak yer haraketleri için istemiyorum sadece hafif olsun çünkü kendi ağırlığım 79 kilo uzun kullanımlarda yormasın beni....o pug ları fln çıkartıcam...atlarsam işte bir iki kardırımdan atlarım merdiven inerim o da önüme çıkıp yolumu engellerse :)
ondan dolayı bu bisikletleri çok seviyorum...gerektiğinde sırta alınıp rahat rahar kaya yürüyüsü yabiliyim...24 inç jantlarla koşturmıyım... anlıyomusn...sevgiler kardeşim

Sonuçta bir yerden başlamak lazım. Salcano da buna başladı gibi görüyorum. Gt,Mirraco,Khe gibi bisikletlerin ilk yaptığı bisikletler çok mu iyiydi bir anda mı böyle tanındı ? Tamam bu bisikletler iyi olmayabilir ama hem kendi malımız hemde Türkiye'de Bmx in yavaş yavaş ilerlediğinin göstergesidir diye düşünüyorum.

İyi Forumlar.

Bence salcono felan girme onlara umit de var ona da girme bianchi ye de girme
2. el hafif bir bisiklet al hic bir sorunun olmaz..

Bende umit var. Gercekten sogutuyor insani...

@gurkankas

Şu linke baktığımızda (link) alüminyum kadro olduğu yazmakta.

Ayrıca yanlışlıkla aynı cevabı iki kere gönderdiğim için pardon

@barış çelik

@Ayberk Türk

:) sevgili iki kardeşim...ben daha çok yeniyim bu sporda...bmx ci nasıl görünülür onu bile bilmiyorum...amacım sadece fazla taka tuka zımbırtısı olmayan çok çok sağlam ve hafif bir bisiklet alamak bakarsın olay hoşuma gider alışırım... bütünleşim biskletle bodruma falan atmam amacım atlıyım zıplıyım değil...etkiye tepki versin...oyucak olmasın...alıcam ne uzun yol yapıcam ne kısa yol yapıcam...şehir içi kullaıcam...smart bir bike olsun...sıkıntı yaratmasın...bunun içinde salcano jump race e bayıldım...

varsa elinde bu model resminini koyabilirlerse çok sevinirim

Geri