Scudo Sports

saklama sorunu

Tepki
0
arkadaşlar bisikletimi saklama sorunum var yani bisikleti eve getirdiğimde nereye koyacağımı bilemiyorum. bir apartman dairesinde ve 7. katta oturuyorum bundan önce bisikletim 21 jant olmasına rağmen bile asansöre sığmıyordu önerileriniz nelerdir buarada almayı düşündüğüm bisiklet tandem türü olacaktır siz nerelerde saklıyorsunuz bisikletlerinizi?
not: kapıcıyla konuştum apartmanda koyacak yer yokmuş ve apartmanın içine kitlenmesine rağmen 3 tane bisiklet çalındı

Scudo
bodrum veya apartman olmuyorsa arabanızın jantına bağlayın sağlam bir motorsiklet kilidi ile

tekerlekleri söktüğünüzde yol bisikelti bile en küçük asansöre dik olarak sığıyor.

arkadaşım aynı sorun bende de var bisikleti sırtlanıp 5. kata kadar taşıyorum o beni hep taşıyo bende bari en azından eve kadar 5 kat çıkarayım diyorum :):p

arkadaşlar unuttuğunuz bir şeyvar arkadaşımız tandem düşündüğünü söyledi :)

evet o zaman sıkıntı tabi jantları sökse bile zorlanır merdivenlerde :D en iyisi balkona bir halatla aparat sistemi kurmak olacaktır sanırım :D

Pardon o zaman almanya'da kullanılan D tipi kilitler var onlarla şansınızı denemeniz gerekecek... tandem giren ev veya eve giren tandem hiç
görmedim :)

Bodrum varsa oraya kilitleyin. Bir de kapıcıya değil de yöneticiye söyleseniz bence daha iyi. Çünkü adam sorumluluk almak istemeyebilir.

Geri