vraptor
Daimi Üye
- Tepki
- 236
- İsim
- Serkan
- Bisiklet
- Salcano
Sağlıklı ve dengeli beslenmek için tablo gibi hazırlanmış bir program bulamadım. Herkesin programı farklı olur diyeceksiniz haklısınız ama örnek olarak da bulamadım. Fazla kilo sıkıntım yok tam aksine az kilo sıkıntım var. 50km bisiklet sürüşümde başlangıç 56.4kg iken tur sonrasında bol su ve besin tüketmeme rağmen 54.5kg a düştüm. Su kaybından değil bu kayıp ciddi ciddi bu kadar kiloyu bir turda vermişim ve 2 hafta oldu anca eski kiloma geldim. Hedefim 60kgda kalmak.
Sizden isteğim şu ;
1)Bisiklet sürüyorum kas oranı artıyor ama kasların daha fazla gelişmesi için hangi besinleri yemem gerekiyor ?
2)Sürüş başladanmı beslenilmeli sürüş esnasında mı beslenilmeli yoksa sürüş bitimindemi ?
3)Kendi enerji barlarımızı yapabilir miyiz ?
Sorularım bu kadar aklıma geldikçe konu altında konuşuruz. Şimdiden teşekkürler.
Sizden isteğim şu ;
1)Bisiklet sürüyorum kas oranı artıyor ama kasların daha fazla gelişmesi için hangi besinleri yemem gerekiyor ?
2)Sürüş başladanmı beslenilmeli sürüş esnasında mı beslenilmeli yoksa sürüş bitimindemi ?
3)Kendi enerji barlarımızı yapabilir miyiz ?
Sorularım bu kadar aklıma geldikçe konu altında konuşuruz. Şimdiden teşekkürler.