@Mahmut Şeflek
Başından beri Türkçe yi doğru kullanmıyorsun. Bide xd nedir ? burada senin facebook'ta sohbet ettiğin arkadaşların yok biraz ciddi olman gerekiyor (!)
-Forumumuzdaki üyelerimizin Türkçemiz konusundaki hassiyeti ve saygısı beni çok mutlu ediyorum gerçekten içtenlikle teşekkür ediyorum her duyarlı bireyimize.Biz tepki gösterdikçe herkes konuya karşı daha hassas olucaktır diye düşünüyorum.
-Konuya dönücek olursak Schwalbe Marathonun herhangi birini önerebilirim ben şahsen marathon original kullanıyorum ve ciddi manada memnunum ama önemli olan sizin ne beklediğiniz ve hangi şartlarda bisiklete bindiğiniz.
Kar ve yağmur lastikleri farklıdır. Her kalın lastik sağlam değildir, üretildiği madde ve katmanların sırası önemlidir. Kısacası tüm özelliklerin bir arada olduğu bir lastik yoktur. Yapılabilse de buna tüm lastik üreticileri şiddetle karşı çıkarlardı eminim. Sen en iyisi bir ıslak yol lastiği al ve gidebildiğin en düzgün yolda git. Çukura, tümseğe girmeden yavaş yavaş ilerle. Emin ol istesen de patlatamazsın bu şekilde kullanırsan. Şimdi diyeceksin: "Düzgün yol nerede Türkiye'de?" Eee, dügün yolu bile bulamazken düzgün lastiği nereden bulmayı planlıyorsun?
Merahaba..
Benim tavsiyem kesinlikle birkere alacaksın tam alacaksın iki yıldır kullanıyorum banamısın demiyor Schwalbe Marathon Plus SmartGuard yol tutuşu ve yağmurda oldukça iyi.
Bol pedallar
1300 km den fazla oldu 45 tl gibi birşeye aldım birkere patlamadı kaymadım her koşulda kullandım , maxxis overdrive tavsiye ederim . En azından farklı schwalbe den başka markalarında varlığı bilinsin aklı da olsun..