Kadir Altuntaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 672
- Bisiklet
- Whistle
Ben 24 yıllık Kampçıyım.Bir keresinde Antalya,Olimpos Beydağları Millî Parkı'nda bulunan Kındılçeşme Orman Kampı'na gitmek istedim,kapandığına dair bilgiler alınca mağdur oldum.Allah Etmesin!.
Başkalarına peşkeş çekildiğini biliyormusunuz?.
Antalya,Tekirova Çıralı Sahili;Canım Sahil 3 km.uzunluğunda,yan tarafı Olimpos Antik Kenti,Sahil Caretta Caretta'ların üreme alanı..
Buraya Otel vs.kompleks girişimlerinde bulunmak istediler,vatandaşlar bu olayı püskürttü!.
Biliyormusunuz?.
En önemlisi 24 yıldır gittiğim,Canım Alanya,İncekum Orman Kampı'nın yan tarafına 5 YILDIZLI BETON YIĞINI'NIN yapıldığını ve ayrıca buranın aynı zamanda MİLLî PARK olduğunu ve Çadır Kampının birilerine peşkeş çekildiğini,buranın da akıbetinin endişe verdiğini biliyormusunuz?.
Ben Ankara Kızılcahamam'lıyım.Bura da biliyorsunuz MİLLî PARK var.Daha önce büyük başlardan biri PARKIN GÖBEĞİNE OTELİ KONDURMUŞ!.Ve yapımı devam eden yeni bir BETON YIĞINI'na kimin izin verip,kime ait olduğunu biliyormusunuz?.
Kısacası anlatılacak çok şey var,uzatmayalım.ASIL KATLİAMLARI GÖZDEN KAÇIRIYORUZ!.Madem olaylara sessiz kalmıyoruz,kalmayalım!.
Her taraf,Sahil Şeritleri,Ruslar vs.ile doldu.5 yıldızlı beton yığınları yapıldı.Zehir zıkkım olsun.Tövbe tövbe!.
İspanya'da artık yapılan yapılmış.Şimdi ise Oteller,Sahil'in 3-5 km.dışına müsaade ediliyormuş.
EY DEVLET,DEVLET BABA!.KİM BUNA MÜSAADE EDİYORSA?.
ALMA MAZLUMUN AHINI,ÇIKAR AHESTE AHESTE!..