Sefa Yıldız
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.651
Bu konuyu doğru yeremi açıyorum bilmiyorum ama açmak istediğim yer burası onu gayet iyi billiyorum .Bu bisikleti yaparken Bir çok kişi bana karşı cıkmıstı çocukmusun ne işin var bisikletle ama şimdi gurur duyuyolar...
Uzun zamandır bu konuyu açmak istiyordum ama biraz daha kendimi geliştirmek istedim
İşte bu bizim hikayemiz dostlarım sizinlede paylaşmak istedim;
İlk zamanlar Acemi olmak böyle birşey ;
(link)
Ah yavrum ne haldeymiş ilk zamanlar
Biraz daha paramız olunca ne yaptık ?
(link)
Hadi Evlat biticek yolun sonuna geliyorsun derken ;
(link)
Ahanda ilk hali karşınızda
Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde Baktım ki Yok olmuycak böyle biraz yenilik lazım hadi aslanım deyip başlıyoruz para biriktirmeye Eh bisiklet parçasını'da bedava öpücükle vermiyolar ki
Ha diyince alalım 
Ve Bana Bir çok bisikletten güzel gördüğüm ve karbonda olsa Xtr'de olsa bedava'da verseler değişmeyeceğim ALIN TERİ ilk kendi bisikletimi ve çocukluk hayallerimden daha güzelini aldığım için mutluyum...
Bazı arkadaşlarım ona Xc derler ,Xc nin daha ne oldugunu bile bilmem ama bana göre Number one
Full Xt Geotech Team
(link)
(link)
(link)
Bu konuyu açmamın diğer bir sebebide yeni başlıyacak arkadaşlara en azından kendi istediği parçaları toplamak isteyenlere azda olsa yardımcı olmak
İşte bu bizim hikayemiz oda mutlu halinden bende
Uzun zamandır bu konuyu açmak istiyordum ama biraz daha kendimi geliştirmek istedim
İşte bu bizim hikayemiz dostlarım sizinlede paylaşmak istedim;
İlk zamanlar Acemi olmak böyle birşey ;
(link)
Ah yavrum ne haldeymiş ilk zamanlar
Biraz daha paramız olunca ne yaptık ?
(link)
Hadi Evlat biticek yolun sonuna geliyorsun derken ;
(link)
Ahanda ilk hali karşınızda
Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde Baktım ki Yok olmuycak böyle biraz yenilik lazım hadi aslanım deyip başlıyoruz para biriktirmeye Eh bisiklet parçasını'da bedava öpücükle vermiyolar ki
Ve Bana Bir çok bisikletten güzel gördüğüm ve karbonda olsa Xtr'de olsa bedava'da verseler değişmeyeceğim ALIN TERİ ilk kendi bisikletimi ve çocukluk hayallerimden daha güzelini aldığım için mutluyum...
Bazı arkadaşlarım ona Xc derler ,Xc nin daha ne oldugunu bile bilmem ama bana göre Number one
Full Xt Geotech Team
(link)
(link)
(link)
Bu konuyu açmamın diğer bir sebebide yeni başlıyacak arkadaşlara en azından kendi istediği parçaları toplamak isteyenlere azda olsa yardımcı olmak
İşte bu bizim hikayemiz oda mutlu halinden bende