Scudo Sports

Sabah görüp ikindi olmadan aldığım HERCULES

Eskici

Üye
Tepki
77
İsim
İbrahim öğretmen
Bisiklet
Bianchi
Modelini bilmedigim şehir bisikletim.
Modelini bilen varsa cok sevinirim
20160527_185652.jpg 20160527_185704.jpg 20160527_185810.jpg
Özellikleri:
Sram gobekten 5 vites kontra arka göbek
Balatali on gobek
Cift kablolu sram vites değiştirici
Yüksek kadro (ölcmedim)

28 cant

Scudo
Cok temiz gorunuyor , kaça aldiniz , hangi yillara ait acaba . gule gule kullanin

Güle güle kullanın. Bisikletinizde hafiften gözüm kaldı. Ucuna kıyısına nazar boncuğunu hakediyor.

@hidromek
Herkes bana da neden hep eski diyor.
Demek ayni sey bendede var

@Eskici Eskiden üretilmiş herşey bana daha güzel ve samimi geliyor mesela 70 lerden önce üretilen arabalarda benim için güzeldir daha albenisi var şimdiki üretilen arabalar teknolojik ve fabrikasyon olduğu için bana soğuk geliyor sanki el emeği yokmuş gibi geliyor bana

Çok güzel bisiklet. Zamane bisikletlerini ben de sevmiyorum. Bisiklet dediğinin kadro üst borusu yere paralel olacak aga. Ve çelik olacak. bin gez takıl, ne güzel.

çok güzel bisikketiniz güle güle kullanın

@hidromek 1960 marti kanat Chevrolet hayalim.
@Kuzey Ege diğerlerini canim cekmez oldu zaten ( humber'im haric. Fakat onuda dışarı çıkarmaya korkuyorum)
@vitalx Teşekkürler

@M.Ozkul
@ÖmerMurat
Teşekkürler arkadaşlar

Arkadaslar az once cik guzel bir haber aldim. Gobekten vitesin sol zincirini bulmus. Elime gectiginde fotoğrafını paylasirim. :)))

Çok güzel, güle güle kullanın, böyle bir bisikletin sadece evde bir köşede bulunması bile insana cidden keyif verir, bırakın sürmeyi...

Çelikler ince olduğu için tasarım güzelliği her zaman onlarda olacak. Sürüş keyfi de bir başka.

2,5 Yaşındaki oğlum İmpala Otomobili Görünce OOOOOOOOOooooooOOOOOoo WooooowoOOoooooo gipi haraketler yaparak 2 tur döndü etrafında onun bile ilgisini çekti. Ne anladıysa artık

• Beğen
Tepkiler: Eskici
Geri