Scudo Sports

Rubledeki 11-32 ve 11-34 arasındaki fark ne!

TRD8138

Aktif Üye
Tepki
27
Ben rublemi değiştirmeyi düşünüyorum genelde dağlık alanda ve şehrin içinde atalayıp zıplayıp kullanıyorum.
Kasetdeki 11-32 ve 11-34 arasındaki fark sadece ağırlık mı?
Başka bir farkı yok mu?
Siz hangisini alırdınız dişli sayısının az yada çok olması neyi etkiliyor?

Scudo
@dogan.

Sebep niye hocam?Ben pek anlamıdım arasındaki farkı hani fiyat farkıda yok ki niye böyle iki çeşit yapmışlar.

sanırım ilk dişli 11-34 olanda daha büyük çekiş fazla olsun diye [yani benim düşüncem bu[ee herkez aynı güçte değil

• Beğen
Tepkiler: TRD8138
bence 11-32 alın zaten en buyuk dıslı pek kullanılmıyor bence. yanı ben hıc kullanmıyorum. hem shımanoların cogu 11-32. bir de 32-34 arasında %6 gıbı bı fark var. varsın 16 newton degılde 17 newton uygulayın. (prof. anlamda fark varsa bılmıyorum ama ne olabılır kı :))

• Beğen
34 ile 32 arasında fark 32 ile çıkamadığınız bir yokuşu 34 ile rahat bir şekildde çıkabilirsiniz.Çekiş gücünden fark etmektedir.Sert yokuşlar için için 34 kullanmak uygun olacaktır.

• Beğen
11-34 dişlide dişli oranları daha büyükdütr yani diş sayıları daha fazladır... Buda uzun yol kullanımında size daha seri çevirme imkanı tanır ve yokuşlarda daha kolay çıkmanızı sağlar...

11-32 ise daha hızlı kullanışlara hitap eder...

@Hasan Çağrı

Tamam hocam şimdi anladım.Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

34 de vıtes gecıslerı daha rahat ve mtb ıcın daha ıyı
32 ıse duz yolda kullanıma bıraz daha uygun ama 34 dun gecıslerı daha rahat bence 34 alın

• Beğen
Geri