Eren AYDIN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.275
Son birkaç gündüz karda bisiklete bindik. bu gün gene karlı havada akşam işten dönerken pedallar boşluk bıraktıktan sonraki basmamda kavrama yapmamaya başladı. durup inceledim. Pedalı ileri doğru çevirdiğimde boşa dönüyordu. Ruble kavrama yapmıyordu. Birkaç dakikalık uğraşlardan sonra anca kavrama yapıyordu. Giderken hiç boşluk bırakmadan sürekli pedal basmak zorunda kaldım. Boşluk olduğu anda pedallar rubleden boşa dönüyordu. Eve geldim bisikleti yıkadım. Bu sorun ortadan kalktı.
Bu rublenin iç yapısı ve çalışma sistemini bilen var mı? Kavrama yapmamasının sebebi nedir? İçinde nasıl bir dişli sistemi vardır? Bilgisi olan arkadaşlar ruble hakkında bilgi verirse çok sevinirim. rublesi sökülmüş durumda fotoğrafı olan arkadaşlardanda fotoları yüklemesini rica ederim. Bakalım rublenin iç yapısı nasıl birşeymiş? Kavrama yapmamasının sebebi neymiş?
Bu rublenin iç yapısı ve çalışma sistemini bilen var mı? Kavrama yapmamasının sebebi nedir? İçinde nasıl bir dişli sistemi vardır? Bilgisi olan arkadaşlar ruble hakkında bilgi verirse çok sevinirim. rublesi sökülmüş durumda fotoğrafı olan arkadaşlardanda fotoları yüklemesini rica ederim. Bakalım rublenin iç yapısı nasıl birşeymiş? Kavrama yapmamasının sebebi neymiş?