Scudo Sports

Rubena Lastik Hakkında..

levent koç

Forum Bağımlısı
Tepki
105
İsim
levent koç
Bisiklet
Sedona
rubena zırhlı lastik hakkında bilgisi olan ya da kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum selamlar..

Scudo
1.75'lik APS'li modelini almıştım. Diş kısımlarından başlamak üzere çatlak çatlak oldu kurudu 1,5 senede çöpe attım. Belki bana raf ömrü dolmuş satmışlardır belki de kalitesizdir orasından emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: levent koç
rubena zırhlı lastik hakkında bilgisi olan ya da kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum selamlar..

:) Benim Bisikleti aldığımda üzerindeki Lastik Rubena idi memnundum.Şimdi ise Rubena tam Zırhlı yani 5 mm.koruma olanını aldım.Schwalbe'yi dışardan bile getirtmek istedim (Çifti) 200 tl.Karar senin..

• Beğen
Ben zırhsız olan 700x35c olan modeli kullanıyorum çok memnunum şuan hiçbir sıkıntımız yok 1100 km'dir hiç patlamadı ama sadece şehir içinde biniyorum.

• Beğen
@Kadir Altuntaş
merhaba kadir bey sanırım ben de öyle yapacağım rubena da neticede schwalbe gibi alman malı bir lastik.. ağırlıkları da yakın rubena 5mm. zırhlı olan 980 gr geliyormuş.. sanırım çek cumhuriyetinde üretiliyor.. bir yer buldum 2 iç lastik+2 dış lastik(5 mm. zırhlı)+kargo dahil=110 tl bu arada bisikletinizde/lerinizde kullandığınız lastiğin ölçüsü nedir? selamlar..

@hlksnrr
evet haluk bey bir kaç yıl evvel sizin kullandığınız modeli kullanmış ve de memnun kalmıştım.. şu an da sanırım rubena 5mm. korumalı olana geçeceğim selamlar..

@levent koç
O zaman size site de önereyim bir bakın fiyatları karşılaştırın bana fiyatlar uygun geldiği için paylaşıyorum buradan bir arkadaşa'da önermiştim o da aldı size de öneriyorum önermemin sebebi fiyatların uygun olduğunu düşünmemdir sizlerede kıyaslama açısından kaynak olsun.Fiyatlar bu sitede daha uygun iç lastikleri Decathlon.com.tr ' den almanızı tavsiye ediyorum.

Buyurun link: (link)

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,tekerinize taş değmesin,hayırlı olsun...

teşekkür ederim haluk bey inceliyorum selamlar..

:) Aleykümselam Levent Kardeşim Fiyat Süper (+ 2 iç lastik yani) Lastik ölçüm benim 28 Jant 37-622 700x35c (bu İdeal)

• Beğen
@Kadir Altuntaş
merhaba kadir bey.. her ne kadar rubena 5mm korumalı lastiklere kanım ısınsa da.. bir arkadaşım Maxxis Overdrive Kevlar lastiğe de bir bak istersen dedi.. bu lastiğin artı özelliği yaklaşık 2 maxxis overdrive lastiğin neredeyse 1 rubena lastik ağırlığında olması.. üstelik kevlar sağlamlığında ve yol tutuşu güzel.. fiyatı da kargo dahil 200 tl tutmuyor bile.. netice olarak kesin olan bu 2 lastik markasından birini seçeceğim.. dediğiniz gibi 700x35 ideal bir lastik ölçüsü.. ama ben bir de 700x32'yi denemek istiyorum.. bakalım artık.. çok selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
merhaba bende bisikleti aldığımdan beri üzerinde gelen rubenaları kullanıyorum o kadar memnunumki 4500 km geçti 1 patlak bile vermedi hayret ediyorum nasıl olur diye

Rubena Walrus modelini çok uzun süredir kullanıyorum tahmini 3 yıldır, MTB bisikletim.
Çatlama yada yarılma, kuruma yaşamadım. Kanal yapısı güzel ayarlanmış ve su tahliyesi çok başarılı, ıslak zemin tutunuşuda çok tatminkar ve kararlı. hamuru nedir bilmiyorum nylon yazmadığı için kauçuk olduğunu düşünüyorum.(cst marka üzerinde nylon yazıyordu).
Üşengeçliğimden araziye bazen onunla girdiğim oldu. kuru toprak zeminde (sert) beklenilenin üstünde tutunması var.
Tanesi 20 TL gibi çok komik bir rakama almıştım. o zamandır bisikletin en sevdiğim ekipmanı :)

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@Güvenç Terzierol

Ben Rock Rider 500 aldıktan sonra yaptığım ilk iş idi Rubena Walrus almak. 500 km gittim tık demedi, yukarıda yazılan yoruma sonuna kadar katılıyorum. Her ne kadar arazide kullanmamış olsamda asfalt performansı süper. Ben tanesini 30 TL'ye almıştım.

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
Geri