Scudo Sports

rubena iç lastikte balon

arda22

Aktif Üye
Tepki
87
yol bisikletimin üzerinde michelin olmasına rağmen içler rubenaydı
1-1,5 yıldır odamda yatıyorlardı bazen yanımda yedek niyetine taşıdım biri patlaksız biri 1 yamalı
ikisi de balon yapıyor. bunlar çöp mü oldu şimdi?

Scudo
Balon yaptıysa o kısımlardan milimetrik delikler oluşup hava kaçırabiliyor, çok büyük baloncuk yoksa kullanılır ancak güvenilir olmaz.
Lastik ebatınıza göre küçükse iç lastik boyutları ondan yapabilir. İç lastik iyi oturmamışsa ve yüksek basınç vurulmuşsa da balon yapabiliyor bazen.
Continental yada maxxis iç lastik tavsiye ederim.

yok takmadım zaten janta. belli noktada çok büyük oranda, rubena yazısının olduğu yerde balon yapıyolar dambıl koyuyorum hatta üstüne basıyorum beni bile kaldıracak kadar basınç oluyo şişirmeyi denerken

Selamlar, yeni lastik alana kadar eğer başka yoksa "yedek lastik" olarak sele altına konabilir; en azından talihsizlik anında seni eve ya da yakın bir yerlesime goturur ama yol diyorsun; zaten lastikler diğerlerine nazaran narin, hızın da yüksek olacak ben derim riske etme kendini..

Bir de önceden CST ve Rubenacıydım ben de biliyorsun, aynı kalitede seye sırf adı var diye neden fazla odeyeyim diyordum ama sanırım "aynı kalite" degillermis..

Ankara'dan tüm Edirne'ye Selamlar =)

Not: Çöp iç lastiklerden çok güzel pompa yedek lastik ısıklandırma vs icin saglam lastik cıkıyor =D atma, capraz dilimler kes yolda lazım oluyor atıver selealtına =)

bende 29er mtb var içindeki rubena iç lastiklerde aynı sıkıntı var lastik yamuk resmen

yanıtlar için teşekkürler aynı kalite değil evet cstnin de rubenanın da ıslak zeminde çok kaydığını çok kişiden duydum bu arada ankaraya da selamlar ankaradan eski tübitçiler geldi bu hafta edirneye neyse konudışına çıkmayalım

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
@arda22
İç lastikleri takmadan niçin şişiriyorsunuz?:eek:

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
kullanmayınca sağlam kalmışlar mı diye nitekim kalmamışlar

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Öncelerden yaptığım bir hataydı bu iç lastikleri yama yaptıktan sonra acaba olmuşmu diye şişirip bakardık leğen de e tabi dış lastiğin içinde şişmesi gerekenden fazla şişerdi haliyle bu nedenle sapasağlam olan yama bile gevşeme yapıyordu artık yaptığım yamadan eminsem hiç şişimiyorum çünkü aşırı gerilme hem yamaya hemde lastiğe zarar veriyor

Rubena Flash var bende 1.50 lik disk frene alisamadığım için ser kullandım herhalde arka 1000 km de sizlere ömür çok yumuşak ve kaygan güvenemiyorum bi türlü iç lastik olarak ta istanbul tecathlon dan çiftini 8 tl ye alıyordu abim 1.75 gayet sağlam lastikler balon falan yok sonuçta diken batınca 4 tl lik olanda 30$ lık olanda patlıyor. zam gelmiş 10 tl olmuş nasıl kızdım abime insan 15,20 paket atmaz mı cekyatın altına diye.

Geri