Scudo Sports

Rubena flash aps vs cst traveller

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar yol lastiği almak istiyorum.Benim için önemli kriter akıcılık ve yol tutuşu,Kullananlar değerlendirirse memnun olurum.

Scudo
Rubena Flash bende var 1.50 pek tavsiye etmem dönüşlerde pek güvenemiyorum kayıyor bazen. Ve yapısı çok ince ve yumuşak ani frenler de çok aşınıyor ilk aldığımda arka lastik Disk fren kullanarak delinme noktasına kadar gelmişti. Ve çok patlıyor bir ara günde iki kez patladığı oluyordu Son birkaç aydır hiç patlamadı. Basınç değeri yüksek 80 psi bu çok iyi ama yol tutuşuna güvenmiyorum ve yumuşak olması ömrünün çabuk bitmesine sebep oluyor

Ben 1.75 flash kullanıyorum, hiç sıkıntısını görmedim, 1 kez bile patlamadı. Gayet memnunum.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende rubena cobra kullandım arka teker 500 kmde telleri çıktı yani alırsan 500-600 km sonra çöpe atacağını bil.

Arka freni dikkatli kullanırsan iş görebilir ben 20 tl ye almıştım denemeye değer Ön lastik 2000 km dir sağlam yıpranma yok

@mustafa genç

ön taraf yıpranmıyor ama hem ağırlık arka tekerde fazla olduğunda hemde ani frenlerde kaydığın arka teker silgi gibi eriyor.yol tutuşu konusunda ben memnunum çamur hariç ki zaten yol lastiği :D

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.Peki rubean flash ın aps li ve stop thorn gibi korumalı modelleri var.Ayrıca ben slime düşünüyorum yanımda yedek lastikte taşıyacam.Cst traveller ve traveller city hakkında ne düşünüyorsunuz?

@eyupozturk

Kaç km dir kullanıyorsun eyüp abi?

O tekere ve patlak tıkayıcı sıvıya vereceğin paraları birleştirip farklı modellere neden yönelmiyorsun? Schwalbe veya Maxxis'in patlak korumalı modelleri daha çok işine yarayabilir...

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Katılıyorum Maxxis'in slick modeli vardı fiyatı da uygundu şimdi ne durumda bilemem ama CSTlerin ömrü Rubenalara göre daha çabuk bitiyor ve daha çok patlıyor , Rubena flashı bir arkadaşım kullanıyor hiç şikayet duymadım..

Flash i asfalt bisikletimde kullanıyorum, galiba eylülden beri, km hesaplamadim. Bendeki düz modeli, üç harflilerden değil :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki çifti 120 tl yi geçmemek suretiyle tavsiye edebileceğiniz bir lastik var mı?Ayrıca eyüp abi yol tutuşu nasıl?

bende sitede ufak bir araştırma sonucu maxxis overdrive excel almayı düşünüyorum, bakmanızı tavsiye derim,

Uzun araştırmalar sonucu Maxxis overdrive excel,Maxxis Xenith ve Detonator modelleri arasında kaldım bu lastikleri %95 asfaltta ve kuru zeminde kullanıcam.Bu lastikleri kullananlardan yol tutuşu ve patlak korumaları hakkında bilgi verebilir mi?

Detonator kullanıyorum.
gecen yarım cm'den küçük,kıldan ince bir tel yüzünden patladı.
koruma diye birşey yok detonator'de.
asfalt performansıda 10 üzerinden 5.
ıslaktada hakeza..

schwalbe ' den şaşmıyacaksınız.
evet pahalı ama hakediyor parasını.

tavsiyem bütün yollar ve hava şartları için schwalbe marathon supreme.
sadece yolda kullanıcaksınız schwalbe kojak.

Maxxis detonator siparişi verdim Muratoğlu bisikletten çarşamba günü elime geçecek.Yardımlarınız için teşekkürler:)

Geri