Scudo Sports

Rock Shox XC 28 pOPLOC 100 mm

Tepki
1
Bisiklet
Felt
Merhaba arkadaşlar havalı maşalar hakkında az da olsa bilgim var ama bu maşayı hiç tanımıyorum bir kaç yere baktım hidrolik mi yaylı mı anlayamadım açıkçası net bilgisi olan varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Tecrübe eden varsa epicon x2 ile kıyaslar ise daha iyi olur

Aşağı da link de bulunan bisikleti almayı düşünüyorum üzerinde bulunan maşa

(link)

Scudo
Sol bacağı yaylı-Sağ bacağı hidrolik ilk zamanlar kullandığım bir maşaydı.Epicon ile kıyaslarsak 1.5-2 katı daha ağır [3Kg] diye biliyorum ağırlık bilgisini.Çalışması hakkında ise bence gayet tatminkar ve güzel bir çalışması ve kilitlemesi var ayrıca zamanında şöyle bir video çekmiştim yardımcı olur umarım.

Video : (link)

• Beğen
Tepkiler: osman arslan
çok teşekkürler görsel olarak da güzel sunum olmuş iyi bir fikir verdi.. tepkimesi iyi gibi duruyor bence de performansı üst seviye olmamak ile birlikte yeterli görünüyor.. tekrar teşekkürler bilgi için..

2.2 kg yazıyor sram sayfasında diğer maşalara göre hafif xcm,xct(2.7 kg) çalışması ve yaylanması oldukça iyi sizi üzmez bakımlarını düzenli yapın yeter :) aslında xcm,xct maşarda iyi ama çok ağır bi engelden geçmek için önü kaldırman gerekiyor yukarıya gelmiyor bile gidon :)

• Beğen
Tepkiler: osman arslan
ben gerekli bilgiyi aldım tşkler dilenirse yöneticiler tarafından konu kapanabilir ya da kaldırılabilir..

Geri