önceliklet herkese selam benim arkadaşta dart 2 war bunun sertlik yumuşaklık ayar tırnağı kırıldı ayar yeri bomboş bende bilmediğim için sizlere sordum bunun için ne yapa bilirim arkadaşta nasıl kırdıysa
Bu tırnağı kırma becerisine sahip tek insan evladının ben olduğumu düşünüyordum. Neyse ki yanlız değilim
Diğer taraftan zaten sertlik ayarı da bu maşalarda çok belirgin bir fark yaratmıyor en azından ben farketmiyorum. Ama genede arkadaşınız problemini hallettiğinde benide haberdar ederseniz sevinirim.
selam sana kısaca deneyimimi anlatayım eskiden rock shox pilot c amortisörüm vardı onun da sertlik ayar yeri aslında her ikiside kırıldı bunun parça olarak bulunması imkansız bende ikisinide söktüm bir tornacıya gittim (fakat plastik su borusu için rekor falan imal ediyorlar) dedim bunların aynısından yapabilirmisin plastik malzeme ile .
yapamayacağını söyledi elindeki torna bıçaklarının olmadığı için fakat aynı ebatlarda sabit aynısından yapabilirim dedi ve bende sertlik ayarı tarafından iki tane aynı ölçüde yaptırdım .
Amortisörde sorun yok sorun bende o tırnak normalde kolay kolay kırılmaz. Tırnağı kırmak beceri isteyen bir iş. Gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir amortisör.
Arkadaşlar, hayal kırıklığına kapılmayın.. Artık Rock Shox'ların arkasında Scott'ları da getiren güçlü bir firma var. Garanti koşulları, yedek parça vs. sorun olmaz artık..