Scudo Sports

Robot-İŞÇİ

hulyaars

Forum Demirbaşı
Tepki
195
Arkadaşlar japonlar insanımsı robot üretmiş:

Bilim-kurgu filminden çıkmışa benzeyen 1,60 metre boyunda 68 kilo ağırlığındaki "HRP-3" adlı robot, kumlu yamaçta hareket edebiliyor, bardaktan boşanırcasına yağan yağmur altında çalışabiliyor.

"HRP-3", aralıksız 2 saat yürüyebiliyor, tornavidayı insan gibi hareket ederek gayet başarılı şekilde kullanabiliyor.

Robot, 42 eklemi sayesinde insan vücudunun yapabileceği birçok hareketi yapıyor.

Robotun 2010'a doğru satışa çıkarılması planlanıyor. Yaklaşık 95 bin avroya satışa sunulması beklenen robotun en büyük müşterisinin, inşaat firmaları olacağı sanılıyor.( hürriyet'ten alıntı)

Ben tabi teknolojik olarak değilde işin geyiğine bakıyorum, komik geldi bana.Mesela robotlar zam için ayaklandı ;son model robotun müdür olarak atanmasını hazmedemeyen emektar 2010 model robot istifa etti ; ...gibi dialoglar geliştiğini düşünebiliyormusunuz.
Şimdiden bi robot için para biriktirmeyi planlıyorum, onu çalıştırıp parasını yerim die düşünüyorum :):)

• Beğen
Tepkiler: tekteker
Scudo
sakat kalanlar dileniyomuş :D
bi yağ parası abi
ne olur abi 2 civata parası
işsizlikten bunalıma girenler benzin döküp kendini yakıyomuş falan

eylem yapan ları göz altına alıp işkence falan :D
konuş hangi örgüttensin cızzzt...
cızzzt...
tamam abi yeter yapma süpürgen olayım abi mutfak robotun olayım abi

japonlardan herşey beklenir de umarım kendilerine gereği kadar benzetmemişlerdir....mazallah bi başarızlığı olur, farkına varır, imha falan eder kendini yakınımızda....

Türkiyeye gelmesin de bizden uzak olsun

ben tahmin bile etmek istemiyorum biz onları da bozarız vallahi :D

düşünmek bile komik :D:D:D

paylaşım için teşekkürler

Ne kadar insanımsı robotta yapsalar bizler kadar esnek olmaları imkansız :)

Bikere bizim gibi düşünme gücüne sahip deiller . Onlar tornavida ile acmaya programlılar , biz ise tornavida varken yerinden almaya üşenip bıçak ucu ile zorlarız vidaları :D

türkiye ye gelse bu robotlar biz çalıştırmadan önce kesin
tesbih çekmeyi...
tükürmeyi...
laf atmayı... ıslıklı....tabikide..:)
diğer robotun omzuna el atmayı....
vs... vs... vs.... çoğu şeyi öğretirdik ondan fırsat kalırsa çalıştırırdık herhal...:) sizce?

@sniper

çilingir sofralarında alkol bana bişey yapmaz diyip bir kavga bir ağlama bir öpüşme duygu halleri arasında gidip gelen

futbol maçlarında küfür eden, takımının başarısını kendiyle özdeşleştirerek sevinen
bisiklet süren kızlara laf atan:)........
bir robot enteresan olurdu
habirde inşaat sektöründe talep olacağına göre orada şarkı söylemeyi öğrenip lkeşfedilecek robotlarda olacaktır:):)

Geri