Scudo Sports

Revizyondan yeni çıkardım tavsiyeleriniz

CANOZAN

Üye
Tepki
40
İsim
CAN
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Yol bisikleti
image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg
BİSİKLETE BAŞLICA YAPILANLAR:
ALÜMİNYUM TÜM PARÇALAR POLİSAJ OLDU
JANT GÖBEKLERİ BAKIMA GİRDİ
DT SWİSS JANT TELLERİ TAKILDI
LASTİKLER MAXXİS DETANOR 1.50
GİDON AMOEBA SCUD AMA YAZISI KIRMIZI DİYE İNCE TİNERLİ BEZLE SİLDİM YAZISINI BÖYLE DAHA GÜZEL
FREN KOLU DEORE
VİTES KOLLARI 3X7 ACERA
SELE : SELE ROYAL DARDO JEL
ARKA BAGAJ ORJİNAL JAPAN 300 GR ÇOK HAFİF DEMİR OLSAYDI TAKMAZDIM ZATEN UFAK TEFEK DEĞİŞEN PARÇALARDA VAR
GELELİM BOYASINA BOYASI KOMPLE SÖKÜLDÜ PASLI YERLER TEMİZLENDİ GÖÇÜKLER MACUNLANDI VE ASTARLANDI KOMPLE
FERRARİ KIRMIZISINA ALT BOYASI ATILDI SONRA STİCKERS LAR YAPIŞTIRILDIKTAN SONRA BMW ESTORİL MAVİSİNE BOYANDI SONRASI PASTA CİLE VE PARÇALARI TOPLAMA AŞAMASI EN SON VİTES FREN AYARLARI TAMAM DIR :)

Scudo
Revizyonun hakkını verip ortaya şahane bir yol makinesi çıkarmışsınız. Şimdi yapılacak şey olarak ise bagaja heybeleri yükleyip bayramda bir Karadeniz turu yapmak kalıyor. :)

@Sadettin Z. keşke yapabilsem şimdilik istanbul içi pedallıcam 92 kiloydum bisikleti aldığımda şimdi 76 kilo oldum okadar uzun yola gücüm yetermi bilemicem

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
harika is cikmis ortaya elinize saglik. o on frenleri ilk defa goruyorum bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: CANOZAN
@Alizee teşekkür ederim bisiklet 1984 modelmiş aldığım kişi öyle söylemişti frenlerde shimano gs 200 modeli cantilever diye geçiyo hidrolik kadar olmasada epey sağlam tutuyo

• Beğen
Boyama işini nasıl yaptınız kalınlık farkları oldu mu

Fotoraflarin altina yaptiginiz işi kisaca da olsa yazssan daha iyiydi dostum

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Hayırlı olsun. Ben o specialized etiketi boyada nasıl evrim geçirdi. Harflerin arası falan onu çözemedim. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim

@soneryen
sanırım en son şablon olarak alındıktan sonra silinmiş, ya da sadece harflerin üzeri korunarak tekrer zımparalanmış, ya da aynı şekilde boyanmış ?

• Beğen
@Tasogare
İşte onu nasıl yapmış çok meşakkatli bir şey. İlginç geldi

@soneryen

biricisi en basiti, yazıların üstüne bant çekip neşter ya da maket bıçağıyla çizilmesini umursamadan, fazlalıkları çıkarabilirsiniz, bakalım kendisi gelince açıklaması ne olacak ?

meşakkatlide adam pro beyler
emeğe saygı
respect +1

@Tasogare @soneryen
Bisikletin boyasını sökmenden önce yazıların ölçülerini alıp yazıları birebirine çok yakın şekilde baskı yaptırdım eski zamanın yazı karakterini bulmak çok güç olurdu çünkü sonrada boya komple söküldü macun astardan sonra yazının olmasını istediğim rengi attık ferrari kırmızısı daha sonra kuruduktan sonra yazıları yapıştırdım ve zımpara yapıldıktan sonra yazılar sökülmeden bütün bir bisiklet bmw estoril mavisine boyandı vernik atılmadan 10 dk önce tüm yazıları neşter yardımıyla yavaşca söküp alttan kırmızıyı gösterdik bu kadar sonrası vernik ve pasta cilasına kaldı kendim ototamircisi olduğum için burda kolay çözüldü yanlız bu işe girmeden önce youtube da bisiklet boyasına dair izlemediğim video kalmadı en ufak bi hatada komple başa dönmek zorunda kalıyosunuz ama çok eğlenceli uğraştığınıza değiyo 250 liralık bisiklete 1000 lira masraf etmişim 1 lirası gözümde değil istediğim bisiklet olduya o yeter bana

@CANOZAN
Bizde oto servis işletiyoruz gerçekten çok temiz iş yapmışşın abi eline sağlık.

• Beğen
Ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş @CANOZAN
76 kg da her şeye yeter de artar bile merak etmeyin. Daha şimdiden bisikletin faydasını görmüşsünüz ;-)

• Beğen
Bagaji cok hafifmis nerden aldiniz acaba ? @CANOZAN

• Beğen
Çok afilli bisiklet olmuş bence, emeğinizin karşılığını sonuna kadar alırsınız umarım, kazasız belasız keyifli sürüşler :harika:

@Anonim
O nesil bisikletler acap akici oluyordu umarim buda oyledir

• Beğen
Geri