Scudo Sports

Replika Gidon, Boyun ve Sele Borusu Hakkında

avanak_abdi

Forum Bağımlısı
Tepki
305
Bisiklet
Specialized
Selamlar. İki gün önce yeni bir bisiklet aldım. Mosso Elite SLX. Fiyatları düşürmek adına ucuz parçalar kullanılmış bazı yerlerde. Örnek dış lastikler, sele borusu, boyun, gidon vs. Daha çok görsel iyileştirmeler yapmak istiyorum. Niyetim sele borusu, gidon ve boynu beyaz renk almak. Ama bütçe de önemli tabi. Yurtiçinde bulabildiğim en uygun parçalar Amoeba. Onlar bile takım halinde 250-300TL'yi buluyor.

Aliexpressten replika (taklit) set alıp kullanmayı düşünüyorum. Ama endişelerim var. Sağlam mıdır? Yolda kullanırken kırılma vs sorunlar yaşar mıyım? Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum.

Scudo
Uğur'cum ürünleri görüp kullanan arkadaşların yorumunu,deneyimlerini merak ediyor zaten Cemali ;)

@Barış TURAN

teşekkürler. okuduğunu anlayan birini görmek güzel :) arkadaşı kullanıp da memnun olan olmayan arkadaşların da yorumları güzel olur. kulaktan dolma şeyleri tekrar söylemeyin lütfen.

Ebay'den araştırma yapmanızı önerebilirim. Hatta açık arttırma ile çok daha düşük maliyetle ürünleri kapabilirsiniz. Replika kadro dışında dediğiniz donanımlara yönelen pek olmuyor; çünkü onların replika fiyatları risk alacak düzeyde düşük değil...

Geri