Scudo Sports

rapidden dosya indiremiyorum

halid acar

Forum Bağımlısı
Tepki
595
arkadaşlar neredeyse 1aydır rapidden dosya indiremiyorum giriyorum free ye tıklıyorum
Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 96 seconds ago.

bu şekilde hata veriyor sadece geceleri indirebiliyorum oda 3-4 gibi önceden rapid çok yoğundur diyordum ama 1aydır aynı hata sizce sorun nerede neden indiremiyorum bi dosyayı yardım ederseniz çok sevineceğim :bilmiom: :bilmiom:

• Beğen
Tepkiler: Necati Günüç
Scudo
Rapidde duyduğuma göre Türkiyenin bedava indirme kotasını sınırlamışlar yani milleti premium almaya zorluyorlar.Aynı sorunu bende yaşıyorum sizin gibi,arkadaşlarımda yaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: Onur Artarslan
Türk milleti para vericeğini başka yollar seçiyor başka dowland sitelerine yöneliyor. Rapid para kazanıcağını sanıyor ama aksine kullanıcı kaybediyor Türkiye için farklı bir strateji lazım:)

yahu türkyede kotamı sınırlanırmış:D:D bence sınırlama falan yok direk bedava indirmeyi kaldırmışlar 50kblık dosyada bile aynı hata veriyor olacak işmi

• Beğen
yogun saatlerde haftasonları benımde basıma cok gelen bisey.sadece download lımıtı olsa ıyı download hızını da dusurduler :) ama ilginctir su an 3 partlık dosyayı modem resetlemeden ust uste ındırıyorum :)

valla ben 1part indirebilsem şükredeceğim bakalım düzelir inş.

Çok sinir bir durum ama dosyaları yükleyenler bu siteyi bırakmadıkça biz de bu sorunu yaşamaya devam edeceğiz, böyle siteye para vereceğime orjinal yazılıma veririm daha iyi. bazı siteler var indirmek istediğiniz linkleri yapıştırdığınızda premium üyelik gibi yüklemenize izin veriyor.

(link)
(link)
(link)
(link)

vb gibi bunlardan google'dan bir çok bulabilirsiniz.

siz yine bir ay ben 2-2,5 dan beridir karşılaşıyorum...

artık rapidi bıraktım altenatif linki olan dosyaları tercih ediyorum

bu duruma göre rapid artık türkiye için bitmştir:D bundan sonra bende alternatif linklere bakacağım önceden mdemde sorun var sandım yorum yapan herkese teşekkür ediyorum

Türkiyenin rapidden indirme sayısına kota koydularsa,bizlerde IP adresimizi değiştiririz.Şöyle yapancı bir ülkenin IP adresini kullanırız.

@Erol KOLAS

Orjinal yazılıma vermek de kötü di mi?

Haklısınız arkadaşlar, rapidshare bir kamu kuruluşudur, ücretsiz hizmet vermelidir.

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
(link) bu siteye linki yazınca indiriyo ben denedim olmuştu ama hala oluyomu bilmiyorum

@VolkanÖzcan
vermek kötü değil, verebilecek kapasite önemli zira yüzlerle binlerle telaffuz edilen dolar kurları dönüyor ortalıkta.

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
Premium üyelik deneyin bide bence çok da fazla bir para değil.

@Yunus K.
ben böyle şeylere para vermeyi sevmeyen birisiyim şuanda 20-30liram olsa bisiklet parçası alırım beklemedeyim belki vazgeçerler eskisine döndürürler olmaıd başka yollar oda olmadı en son premium üyelik:D

• Beğen
Bir dönem benim rapid'de collector hesabım vardı ama rapid bu hesapları kaldırdı. Ben de mümkün olduğunca rapid kullanmamaya gayret ediyorum.

torrent varken rapid mi kullanılırmış kendinizi ona yönlendirin bence :)
utorrent kurup torrentz.com dan istediğinizi çekin

en kolay yapılacak şey indireceğiniz şelerin sonuna no rapid yazmak olcak elbette her istediğinizin başka indirme sitesine verilmiş hali vardır:)

Geri