Scudo Sports

Raleigh Türkiye

Eser Sevinç

Eskiden buralar dutluktu
Tepki
2.891
İsim
Eser Sevinç
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Haberi yeni gördüm,
Tarihi 125 yıl öncesine dayanan, dünyanın en eski bisiklet üreticisi Raleigh, Türkiye pazarına geri dönüyor. Raleigh, Orbis Bisiklet ile anlaşmaya vararak, yeni ürünlerini ilk kez İstanbul’da düzenlenen “2012 Moto Bike Expo” fuarında tanıttı.
Web sitesi de bu (link) baktığımda çok çeşit göremedim, sanırım ilk sene belirli sayıda modelle piyasaya giriyorlar.
Bu bisikletleri gören duyan oldumu?

Scudo
Cadent FT3 çok yakışıklı duruyor.

@Barış TURAN

bugün resimdeki modeli bisikletçide gördüm. bayan modeliymiş sanırım, adam satmaya çalıştı =P

(link)

katalogtan bakıcan bende ft3'ü beğendim. ancak teknik destek,satış sonrası olayları aklımı kurcalıyor. nasıldır acaba?

raleighin güncel distribitörü hangi firma acaba bilgisi olan var mı ?

güncel raleighin türkkiye temsilcisi yada iletişime geçebileceğimiz birileri yok mu ?

Orbis bisiklet sanırsam.

Merhaba, bende baya eski Raleigh marka bir bisiklet var yalnız modeli hakkında bişey bulamadım. Raleigh sitesine mesaj attım seri no falan yazdım biz bulamayız diye başka bi siteye yönlendirdiler. Fikri olan var mıdır? 5 vitesli, 24 jant. Bide forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama satmak istesem kaça satabilirim değerini nasıl belirlerim acaba?

178197 dosyayı görüntüle
IMG_20181029_155113.jpg

@Chipetpet yol bisikleti olmadığından çok edeceğini düşünmüyorum ama alın armasının bulunması vs. fiyatı artırır.

• Beğen
Tepkiler: Chipetpet
@Chipetpet

Boyasinin hunharca irzina gecilmis maalesef.
Parca parca satmak 3-5 lira getirebilir. Oldugu gibi satliga cikarsan 80-100 eder etmez bence.
24 inc olduguna göre genclik ya da cocuk bisikleti galiba.

• Beğen
Tepkiler: Chipetpet
Güncelleme: 300e sattım. Cevaplar için teşekkürler.

@Chipetpet

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri