Scudo Sports

Prowell F-55 veya X-7 ve size ?

Gökhan TESKİ

Aktif Üye
Tepki
156
Merhaba arkadaşlar yeni bir kask almaya karar verdim ve alternatiflere bakarak 2 tane model arasında kaldım modeller başlıktada olduğu gibi

Prowell F-55 ve X-7 modelleridir.Fakat bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var bunlar.

1 Kasklardan herhangi birisini kullananların görüşleri..
2 Siz olsanız hangisini alırdınız?
3 size konusunda su anda kullandıgım kask "L" fakat bir kac gün önce migrosta fason bir kask denedim ve "M" bedeninde oldukça iyi olduğunu gördüm acaba Bu kasklardada "M" beden bana olurlu.
4 Fiyat performans konusundaki görüşleriniz.(Fiyat 60 ve 58 lira pek fark yok)
5 Ve en önemliside kullanan arkadaşlar varsa nasıl göründüğü konusu benim icin önemli odugundan dolayı özellikle belirtirlerse sevinirim

Yapacagınız yardımlardan dolayı teşekkür ederek kazasız sürüşler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Scudo
Ben de bunlardan 2 adet alacağım ama Kadıköy'de nerede olur acaba?

Her iki model de zaten aynı markanın, ve aynı özelliklere sahip genel olarak. Prowell F-55 modelini biliyorum zaten X-7' yi ise araştırdım biraz şimdi, hani şu özelliğiyle bu bundan daha iyi diyebileceğim bir durumla karşılaşmadım.

Şahsi görüşümdür, Prowell F-55 tavsiye ederim. Bildiğim akdarı ile de 2 renk seçeneği var, mavi ve kırmızı. Bulamazsanız eğer özel mesajla bilgilendirirseniz yardımcı olabilirim belki.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan TESKİ
kışın 45 liraydılar demek zamlanmış ikisinide denedim ama almadım f- 55 daha şekil duruyor bana göre ıkısınınde özelliklerı aşagı yukarı aynı hangısı hosuna gıdıyorsa al bence.

Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkürler demekki F-55 modeli alınabilir bir kask..
Simdi geriye mavi rengini ve L bedenini bulmak kaldı ;)

bende Prowell F-55 ile ilgilenıyorum istanbul anadolu yakasında nereden bulabilirim? aslında f-59 modeli daha şık duruyor ama henüz türkiyede yok sanırım.

http://www.prowellhelmets.com/2010/images/f-59r.gif

• Beğen
Tepkiler: Muratcan Gümüş
Selam.
Prowell İn F-59r Modelİnİ GÖrdÜm Bursada Aydin'da Var.
Fİyati 70 Tl Sanirim.
Fakat Kask Pİyasadakİ ÇoĞu Kasktan Hafİf.
Orda Bİzzat Tarttirdim. 180 Gram Geldİ.
Fİyati Da Makul Ve Yenİ Bİr Model Bu.
Yanliz HafİflİĞİ Hava Delİklerİnİn BÜyÜklÜĞÜnden Kaynaklaniyor Sanirim.
Resİmlerİne Dİkkatlİ Bakarsaniz Ne Demek İstedİĞİmİ Anlayacaksiniz.

Geotech Mat Karbon İle Arasinda Kararsiz Kaldim Ve Arada Hem 100 Gram AĞirlik Farki Var Hemde 37 Tl Fİyat Farki...

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
Prowell F-55' i yaklaşık bir yıldır kullanıyorum herhangi bi sorunla karşılaşmadım, hatta bi arkadaşımda da aynısı var ondan da herhangi bi şikayet duymadım.. Bence o fiyata alınabilecek iyi ve şık bi kask..:in:

Geri